REZZIME DANA (nedelja): Totenhem i Roma vam pokvarili raspoloženje

Vreme čitanja: 5min | ned. 25.08.19. | 23:00

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 25. avgusta

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

BORNMUT - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,20), rezultat 1:3

Sva čast Trešnjicama na četiri boda iz prva dva kola. Svaka čast i za današnji ozbiljan otpor šampionu, za hrabrost, za prelep gol Harija Vilsona, ali da bi pao Mančester Siti potrebno je mnogo više. Više suvog kvaliteta. Jer ovo što igraju Pepovi Građani - makar protiv malih - druga je dimenzija fudbala. U Bornmutu rutinskih - 1:3.Siti je istinski "patio" samo u prvih desetak, možda petnaest minuta drugog dela. U tom periodu Bornmut je bio najkrvožedniji, navaljivao i razmenjivao udarce sa jačim od sebe kao Roki sa Kridom. Ali vidno je bilo da to neće dugo potrajati. Odnosno da Bornmut baš i nije izdržljiv poput Balboe. Lako pogođen fiks.

LEGANJES - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,90), rezultat 0:1

Atletiko ponovo atletikovski! A kako bi drukčije? I u drugom meču nove sezone četa Čola Simeonea odigrala je onako kako on najviše voli - čvrsto, bez rizika, na minimalac. Nije bilo uzbuđenja kao u prvom kolu, kada smo videli i crveni karton za Madriđane, pa promašen penal, dosta muka da se slomi otpor Hetafea, ali ni Leganes nije pao lagano. Odlučio je gol Vitola tek u 71. minutu. 

LAJPCIG – AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,45), rezultat 2:1

Mogu u Lajpcigu komotno da zapevaju: Danas nam je divan dan! U prepodnevnim časovima, posle višemesečnih pregovora, konačno je rešeno goruće klupsko pitanje - produžen je ugovor sa Timom Vernerom, a evo večeras upisana je i druga pobeda u novom šampionatu. Bikovi su slavili protiv uvek neugodnog Ajntrahta iz Frankfurta rezultatom 2:1. Lajpcig je bio mnogo bolji u prvih sat vremena igre. U potpunosti je nadvisio četu Adija Hitera i propustio šansu da stekne mnogo veći kapital od jednog gola. A kada je tako, rival obično ume da vam zaprži čorbu. Do te "zaprške" ovoga puta nije došlo, međutim moralo je 40.000 navijača u Lajpcigu ozbiljno da strepi u šest, sedam minuta sudijske nadoknadi. Baš kao i vi.

BARSELONA – BETIS (tip 1, kvota 1,40), rezultat 5:2

Na kraju je sve dobro prošlo. Čak je i pobeda ubedljiva. Ali sigurno vam nije bilo svejedno kada je Betis sredinom prvog poluvremena došao do prednosti. Na vašu sreću razigrao se Grizman i u odsustvu Mesija i Suareza pobrinuo se da Barsa ne napravi novi kiks. Francuz je postigao dva gola. Posle je sve bilo mnogo lakše.

RADNIČKI NIŠ – SPARTAK (tip 1, kvota 1,40), rezultat 2:1

Pod izgovorom da nije gajio tradicionalne kvalitete Radničkog čelnici kluba iz Niša su se prošle sedmice zahvalili na saradnji Simi Kruniću. Poverenje je ukazano iskusnom superligaškom vuku Miloradu Kosanoviću, koji je večeras na debiju savladao subotički Spartak (2:1).Nije napravio veliki boljitak Kosanović u igri Radničkog, uostalom za tako nešto biće mu potrebno mnogo više od tri dana. Ali da je večeras na Čairu imalo šta da se vidi – jeste. Na kraju tri gola, preokret i probuđeni Nermin Haskić. Uz sve to oba tima su imala još po nekoliko prilika. Najviše od svih napadač niškog Radničkog Stefan Mihajlović. Mogli ste na kraju da budete zadovoljni. 

PORTIMONENSE – SPORTING (tip 2, kvota 1,75), rezultat 1:3

Lisabonski Sporting je prestigao najveće rivale Benfiku i Porto posle tri kola nove sezone Primeire i izbio na prvo mesto tabele.Lavovi su večeras slavili u gostima protiv Portimonensea sa 3:1, a prvo ime meča je bio brazilski ofanzivac Rafinja.Momak koji se ovih dana pominje kao kapitalno pojačanje Fiorentine u finipu prelaznog roka je večeras pokazao zašto ga želi Viola. Sa dva gola je bio junak Sportingove pobede.Šou je započeo u trećem minutu posle sjajnoj solo prodora sa levog krila i fenomenalnog šuta pod prečku u dalji ugao.  Sve je već tada postalojasno.

PRECRTANO

TOTENHEM - NJUKASL (tip 1, kvota 1,25) , rezultat 0:1

Za svu sreću koju je imao protiv Stija u prošlom kolu, Totehemu se vratilo danas protiv Njukasla. Bez povređenog Ndombelea, sa Eriksenom na klupi, Totenhem je prilično mlako ušao u meč. A Njukasl je posle 15-ak minuta igre ostao bez velikog pojačanja San Maksimana koji se povredio. Spursi su imali loptu u nogama i kontrolisali meč, ali nisu uspevali da stvore šansu i zaprete. Dok su oklevali i mučili se da probiju bedem gostiju, primili su gol!  I nisu se prenuli. Pali ste.

ROMA – ĐENOVA (tip 1, kvota 1,70), rezultat 3:3

Roma je prošle sezone primila čak 48 golova, više svih timova plasiranih u TOP 8, a izgleda da će i ove defanziva biti glavna boljka Vučice. Paulo Fonseka, s druge strane, za kreativniji deo ekipe neće morati da brine, jer tri komada na otavranju sezone uopšte nije loš učinak. Tri puta je Roma vodila večeras i tri puta dozvolila gostima iz Đenove da se vrate. Najlepši potez utakmice delo je Aleksandra Kolarova. On je u 49. minutu sa skoro 30 metara zakucao loptu u prečku, onda se ona odbila o travu, pa je gol-lajn tehnologija morala da bude konsultovana: GOLČINA! Na žalost beka našeg nacionalnog tima uslediće još jedan kiks - 3:3.

GALATASARAJ – KONJA (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:1

Delovalo je kao bajka, jer je prvenac postigao Rajan Babel, a Fatih Terim se vratio na klupu. Završilo se kao velika tragedija. Bar za navijače Galatasaraja. Žuto-crveni su ostali bez prve prvenstvene pobede u sudaru sa Konjom u šestom minutu sudijske nadoknade (1:1). Tada je Danac Jonson iskoristio grešku i smušeno reakciju Donga i poravnao rezultat.Kada se sve sabere Galata je zaslužila pobedu.  Inicijativa je urodila plodom sredinom drugog poluvremena. Tada je Nzonzi poslao dugu loptu, a Rajan Babel je demonstrirao talenat. Primio je loptu, prebacio je na jaču nogu i posle driblinga pogodio dalji ugao. Za erupciju oduševljenja.Međutim, ubrzo je sve počelo da ide na vodenicu gostiju za koje je igrao bivši vezista Partizana Marko Jevtović. Crveni karton Serija naterao je Konju da krene svima silama napred. Odolevao je Galatasaraj sve do šestog minuta nadoknade i onda pao.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara