Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca, pronađeno oružje

Nacionalne vesti - Nedelja 25.08.2019 - 12:37

Policija je uhapsila D. P. (1984) iz Negotina koji je osumnjičen za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca. RTS saznaje da je pljačka najverovatniji motiv surovog zločina. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Pretragom terena pronađeni pištolji, puške i municija.

Nađen Nađen "škorpion" sa prigušivačem i poluautomatska puška sa prigušivačem FOTO: Getty Images
U zaseoku između Jabukovca i Vratne dogodilo se četvorostruko ubistvo. Na imanju su 9. avgusta pronađena tri ženska tela i jedno muško.
 
Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.
 
Tada je procenjeno da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada su tela pronađena.  
 
u saopštenju MUP-a povodom hapšenja se navodi da je D. P. osumnjičen za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 
 
On je osumnjičen da je 7. avgusta hicima iz vatrenog oružja usmrtio R. K. (1947), Lj. O. (1943), D. K. (1926) i D. J. (1966).
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.
 
Pretragom šume, policijski službenici su na putu od Jabukovca ka Štubiku pronašli automatski pištolj "škorpion" sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, D. P. izvršio navedeno krivično delo.
 
Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: