TRANSFERI - nedelja, 25. avgust

Vreme čitanja: 11min | ned. 25.08.19. | 22:00

Ispratite dešavanja sa letnje pijace uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Ništa od Bajerna, Timo Verner ostaje u Lajpcigu. Opširnije OVDE.
- Čileanski vezista Gari Medel prelazi u Bolonju. Opširnije OVDE.
- Pari Sen Žermen je spremio 110.000.000 evra za Vilfrida Zahu. Opširnije OVDE.
- Real hoće Stekelenburga. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bi bilo sve za večeras. Sa novim vestima se javljamo ujutro, a laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. 

21.40 - Stižu nove informacije oko za sutra najavljenih pregovora Barse i Juventusa. Italijani će pokušati da u trampu za Rakitića uključe njegovog zemljaka Marija Mandžukića. Ne vidimo šta će Barsi igrač poput Mandžukića... 

21.26 - Prelazni rok u Premijer ligi je odavno završen, Mančester Junajted je propustio šansu da osveži vezni red i to mu se odmah osvetila na početku sezone. Ostrvski mediji pišu da će Junajted već u januaru morati da kupuje, a da će prva meta biti sjajni ofanzivni vezista Džejms Medison iz Lestera. 

21.12 - Francuski Mond se javlja sa ekskluzivom za Nejmara. Ugledni politički dnevnik piše večeras da je katarski emir Tamim Ben Hamad Al Tani stavio veto na prodaju Nejmara ovog leta. Katarski vladar se ne meša često u rad kluba čiji je vlasnik, ali ga je ponašanje Brazilca iznerviralo i bez obzira na finansijske posledice, je rešio da ga zakuje u Parizu. 

20.58 - Hetafeov napadač Haime Mata je stavio tačku na spekulacije o transferu u Espanjol. Igrač koji je dogurao i do dresa reprezentacije Španije zahvaljujući sjajnoj prošloj sezoni, izjavio je da nema šanse da napusti predgrađe Madrida i da ga selidba u Espanjol ne interesuje. 

20.45 - Ivan Rakitić se opet nije našao u startnoj postavi Barselone. Drugi meč zaredom. To se poslednji put desilo u januaru 2017. godine. Radio Katalunja javlja da će se Barselona i Juventus sutra sastati da pregovaraju o transferu Rakitića

20.26 - Sutra se očekuje dolazak holandskog centarfora Basa Dosta u Frankfurt na lekarske preglede i potpis ugovora sa Ajntrahtom. Holanđanin će Sportingu biti plaćen oko 8.000.000 evra. 

20.14 - Kamerunski štoper Nikola Nkulu večeras nije ni na klupi za meč Torina sa Sasuolom. Italijanski mediji prenose da je to znak za očekivani transfer u Romu kojim bi Vučica završila višemesečnu potragu za štoperom. 

20.03 - Fiorentina i posle dolaska Riberija traži pojačanje na krilu. Sada je opcija i Simone Verdi iz Napolija koji je imao skoro dogovoren transfer u Torino, ali nije došlo do njega. Ipak, pre njega, Viola će pokušati da dovede Berardija iz Sasuola. 

19.52 - Amijen dovodi desnog beka mlade reprezentacije Italije. U pitanju je Antonio Kalabrezi kojeg će francuski klub dovesti na pozajmicu s opcijom otkupa za 2.500.000 evra. 

19.43 - Sergej Milinković Savić košta 70.000.000 evra! Skaj Sport javlja da je Klaudio Lotito prestao sa svim blefovima i da od Intera traži 70.000.000 evra za srpskog vezistu. Ali, pitanje je da li Inter ima nameru da plati i toliko...  

19.35 - Izgleda da je Marselj završio sa prelaznim rokom. Trener Andre Viljas Boas je rekao da klub nema para i da neće biti prodaja i kupovina do kraja fudbalske pijace. 

19.27 - Bobi Dankan je rođak Stivena Džerarda i 18-godišnji omaldinac Liverpula. Spekuliše se da bi mohgao da završi u Fiorentini koja ga prati već duže vreme.  

19.13 - Izgleda da je ozbiljno oko odlaska Naća Monreala iz Arsenala u Real Sosijedad. Španski mediji javljaju da je Bask dogovorio dvogodišnji ugovor na Anoeti. 

19.00 - Milanov direktor Riki Masara je stavio tačku na sve spekulacije o prodaji Susa i potvrdio da Španac ostaje u Milanu. Iako se pominjao kao ćelja brojnih klubova... 

18.49 - Pomalo neverovatne vesti stižu iz Španije: Real Madrid hoće Martena Stekelenburga! Opširnije OVDE

18.37 - I jedna sjajna vest koja nema veze sa transferima, ali nas i vas sve zanima: Siniša Mihajlović će večeras voditi Bolonju sa klupe u meču sa Veronom. Forza Miha! 

18.31 - Južnoafrički vezista Tulani Serero, nekadašnja nada Ajaksa, prešao je iz Vitesea u redove Al Džazire iz UAE. 

18.20 - Iako ga želi Fiorentina, rumunski štoper Vlad Kirikeš iz Napolija je u ovom trenutku bliži prelasku u Sasuolo. 

18.11 - Nemački desni bek Robert Bauer je prešao iz Verdera u Arsenal iz Tule. Došao je bez obeštećenja. 

18.00 - Monako je obnovio interes za portugalskog vezistu Žoao Marija koji je višak u Interu. Kneževi se nadaju pozajmici. 

17.47 - Andre Silva tone sve dublje... Propao mu je transfer u Monako, izgleda da nema ništa ni od selidbe u Valensiju, Milan ne želi da ga zdrži... Agent Žorž Mendeš ga nagovara da prihvati ponudu Sportinga i preseli se na pozajmicu u Lisabon. 

17.40 - Italijanski drugoligaš Peskara se obratio Milanu s namerom da pozajmi mladog vezistu Danijela Maldinija, ali je dobio negativan odgovor. Rosoneri žele da zadrže sina slavnog Paola

17.32 - Iako je pre nekoliko dana izgledalo da je prelazak Gregoe Defrela u Sampdoriju gotova stvar, u priču se uključio Sasuolo i nudi slične sulove Romi kao Đenovaljani. A igrač malo više naginje ka Sasuolu u kojem se afirmisao pre odlaska u Romu. 

17.23 - ZVANIČNO: Meksički štoper Dijego Rejes je slobodan igrač pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa Fenerbahčeom, saopštio je turski klub. 

17.13 - Sve su jače glasine da bi Realov talentovani Brazilac Rodrigo mogao u Espanjol. Mlado krilo je kupljeno pre godinu i kusur dana od Santosa za skoro 50.000.000 evra. Ovog leta se priključio prvom timu, ali se nije izborio u jakoj konkurenciji i Real razmišlja da ga pozajmi Kataloncima. 

17.06 - Hrvatski golman Lovre Kalinić bi mogao u Italiju. Torino je zainteresovan da ga pozajmi od Aston Vile. Problem je što ga Toro planira kao rezervu za Sirigua, a baš iz tog razloga što nije prvi golman, Hrvat želi da ode iz Aston Vile. 

16.55 - Totenhem se i dalje nada produžetku saradnje sa Tobijem Aldervajreldom kojem ugovor ističe narednog leta. Belgijanac je do sada odbijao ponude za produžetak, nezadovoljan visoinom plate, ali nije isključeno da mu Sparsi konačno izađu u susret i da dođe do dgovora. 

16.47 - Transfer je potvrđen pre nekoliko dana, a sada je poznato i koji broj će Danijel Staridž nositi na dresu Trabzona. U pitanju je broj 19. 

16.40 - Sautemptonov vezista Mario Lemina je ponuđen Betisu. Trener Hasenhutl želi da ga se reši, zainteresovan je bio Monako, ali nije došlo do transfera. Sada ga nude Betisu, koji ne isključuje mogućnost saradnje, ali ako se postigne dogovor o Lemininoj plati koja je velika za limite španskog kluba. 

16.27 - Izgleda da je gotovo oko Huana Mirande.... Talentovani levi bek Barselone ide u Šalke na dvogodišnju pozajmicu. Juventus je želeo da ga kupi, Marselj da ga pozajmi, a Barsa nije želela da ga proda. Nemci su igraču ponudili bolje uslove od Francuza i pristao je. Čeka se zeleno svetlo Barse. Miranda je jedan od većih talenata Katalonaca, ali pored Albe i posle kupovine Firpa je postao tek treći izbor na levom boku i odlučeno je da ide negde gde će igrati i napredovati. 

16.16 - Bolje vrabac u ruci, nego... Lacio (još) nije uspeo da dovede napadača i okrenuo se sigurnijoj varijanti. U narednim danima će biti zvanično potvrđen produžetak ugovora sa Felipeom Kaisedom

Toliko za danas od Milana Zdravkovića, do kraja dana sa vama Aleksandar Gligorić. 

16.05 - Barselona je ovog popodneva poslala u Pariz i četvrtu ponudu za Nejmara koja podrazumeva novac i nekoliko igrača među kojima je i Usman Dembele. Videćemo šta kažu na Parku prinčeva.

15.55 - Mladi hrvatski vezista Ante Ćorić (22) otputovao je u Almeriju kako bi realizovao pozajmicu s pravom otkupa za 7.000.000 evra sledećeg leta.

15.41 - Pored Rumuna Kirikeša, Napoli planira da se oslobodi još dvojice fudbalera. Adam Una bi trebalo da se preseli na pozajmicu u Nicu, dok Lorenco Toneli pregovara sa Fjorentinom.  

15.18 - Uprkos insistiranju iz kneževine Frank Kesi je miljama daleko od Monaka, a razloga su dva. Prvi što Milan traži obeštećenje 30.000.000 evra, a drugi što vezista iz Obale Slonovače želi visoku platu. To će teško da ide... 

14.55ZVANIČNO: Timo Verner u Lajpcigu do 2023. godine. Opširnije OVDE

14.48 - Povreda golmana Alesija Kranja uslovila je da Kaljari potraži alternativu među stativama, a ideja čelnika kluba sa Sardinije je Šveđanin Robin Olsen iz Rome koji je postao višak dolaskom Paua Lopeza iz Betisa.  

14.42 - Torino, tačnije njegov trener Valter Macari, želi da dovede mladog levog beka Intera Federika Dimarka (21), koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Parmi.

14.30 - Pošto je Rami prihvatio poziv iz Turske, Breša se sada okreće iskusnom Portugalcu Rolandu (34) koji je takođe slobodan igrač jer mu je istekao ugovor u Olimpiku iz Marselja.

14.18 - Mladi štoper Sevilje Jori Ganjon (22) mogao bi da se vrati u Ren. Godinu dana nakon što je stigao iz Francuske za 13.500.000 evra nije se nametnuo u Andaluziji, pa je trener Žilijen Stefan odlučio da mu pruži novu šansu jer ga obožava. Igrački.

14.00 - Iskusni francuski štoper Adil Rami stigao je Istanbul na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Fenerbahčeom, objavio je turski klub. On je slobodan igrač posle raskida ugovora u Marselju zbog nediscipline.

13.45 - DOGOVORENO: Timo Verner ostaje u Lajpcigu. Opširnije OVDE

13.38 - I jučerašnje gostovanje u Noriču je pokazalo da Markos Alonso nema šta da traži u Čelsiju. Frenk Lampard ga ne vidi u timu, što bi mogli da iskoriste Atletiko ili Real da ga dovedu u finišu prelaznog roka. 

13.25 - Mladi reprezentativac Nemačke Abdelhamed Sabri (22) vraća se u domovinu posle dve godine. Za njega je zainteresovan Paderborn, a trenutno je član engleskog drugoligaša Hadersfilda.

13.08 - Iskusni bek Injacio Abate (32) je blizu prelaska u Brešu. On će se na stadion Rigamonti preseliti kao slobodan igrač nakon što mu je letos istekao ugovor sa Milanom. 

13.00 - Ulazimo polako u finiš prelaznog roka. Možda nije onako ritmično kao dok je radila pijaca u Engleskoj, ali ostalo je dosta toga da se završi. Paulo Dibala bi trebalo da bude jedna od zvezda u drugoj polovini avgusta. Tako u MOZZART kladionici imate priliku da se kladite gde će završiti Argentinac. Tu su četiri opcije koje se najčešće pominju. Leonardo bi ga rado video u Parizu. Marota je rešen da ga uzme u zamenu za Ikardija. Pominje se i Atletiko... A možda naposletku ipak ostane u Torinu. Kakav je tvoj osećaj? KLADI SE 

12.48 - SportBild javlja da je Bajern definitivno odustao od veziste Espanjola Marka Roke. Bavarcima je istaknuta cena od 40.000.000 evra preskupa.

12.40 - Milan je poslao novu ponudu za Argentinca Anhela Koreu, a ona glasi: 42.000.000 evra plus procenti. Agent napadača Atletika je već u Italiji i čeka odgovor iz Madrida gde još razmišljaju da li da ga puste.

12.35ZVANIČNO: Brazilski plejmejker Adrijan (25) prešao je iz Siona na pozajmicu u Kajzeri.

12.30 - Gazeta javlja da je Sampdorija od jutros u ozbiljnim pregovrima oko malog Vinjata (19) iz Kjeva i da je već ponudila 5.000.000 evra plus bonuse, a momku petogodišnji ugovor.

12.20 - Nastavljaju se i pregovori i između Viole i Udinezea oko Argentinca Rodriga De Paula. Klub sa Frijulija ne želi da popusti i traži 40.000.000 evra, dok u Firenci hoće da im ponude Đovanija Simeonea kako bi smanjili iznos. 

12.11 - Fjorentina je izuzetno aktivna u finišu prelaznog roka, a želja čelnika Viole je i novi štoper i to Rumun Vlad Kirikeš koji je totalno skrajnut u Napoliju. Pregovori sve strane su počeli, Viola nudi 12.000.000 evra, dok direktor Napolija Đuntoli hoće 15.000.000. 

12.00ZVANIČNO: Bordo je potvrdio da je prodao vezistu Valentina Vadu španskoj Almeriji za 750.000 evra.

11.44 - Turski mediji imaju jednu novu i zanimljivu vest. Naime, prema njihovim saznanjima, Mančester Siti će otpustiti iskusnog Brazilca Fernandinja koji će potom kao slobodan igrač preći u Fenerbahče. Navodno, Građani su prezadovoljni igrom novajlije Rodrija pa su spremni da se odreknu veterana.

11.30 - Brazilski bek Dalber prihvatio je da se preseli Fjorentinu i time odblokirao prelazak Kristijana Biragija u Inter. Brazilac je dugo oklevao, ali je na kraju popustio pa će trampa biti realizovana u narednim časovima, javljaju italijanski mediji.

11.15 - Menadžer i otac Škodrana Mustafija, Kujtim Mustafi, otkrio je za Skaj Sport da su Roma i Monako bili zainteresovani za igrača, ali da su odbili da plate obeštećenje od 27.000.000 evra. On je dodao da Škodran ima dve godine ugovora i da nema ništa protiv da ostane u Londonu.

11.00 - Bordo bi mogao lako da dobije ozbiljnu konkurenciju u pokušaju da dovede Mohameda Elnenija. Prema informacijama iz Turske, i tamošnji šampion Galatasaraj želi da pokuša da dovede Egipćanina u finišu prelaznog roka pa nas očekuje zanimljiva borba.

10.50 - Real Sosijedad bi mogao da pokuša da se pojača Naćo Monrealom u finišu prelaznog roka. Ne vidimo kako su španski i engleski novinari došli do tog saznanja pošto je iskusni Bask odigrao sve tri utakmice na startu sezone i deluje kao nezamenljiv u prvom timu Arsenala. Jedino da ga puste zbog godina (33) i starih zasluga.

10.45 - Slobodni agent Deni Simpson traži novi klub posle razlaza sa Lesterom, a priliku je spreman da mu pruži francuski prvoligaš Amijen koji mu je ponudio probu. 

10.36 - DOGOVORENO: Gari Medel prelazi u Bolonju. Opširnije OVDE

10.30 - Fjorentina je na adresu Liverpula poslala ponudu sa namerom da pozajmi na godinu dana napadača rezervnog tima Bobija Dankana. Jirgen Klop je odbio nekoliko prethodno sličnih predloga.

10.25 - Milan teško uspeva da se otarasi Andrea Silve, a čelni ljudi Rosonera Boban i Maldini pozvali su njegovog menadžera Žorža Mendeša na hitan sastanak. Oni traže od Portugalca da mu urgentno pronađe novi klub jer su im potrebne pare, ali to teško ide za sada jer je zainteresovan samo Sporting iz Lisabona koji još nije ni poslao ponudu za napadača. 

10.18 - Mladi ofanzivac Kjeva Emanuele Vinjato (19) zaludeo je pola Evrope. Lacio i Đenova su najkonkretniji od italijanskih klubova, a nemački Skaj javlja da je i šampion Bajern iz Minhena ozbiljno zainteresovan.

10.10 - Valensija je imala želju da angažuje vezistu Barselone Rafinju Alkantaru, ali su, prema navodima Marke i lokalnih medija, na Mestalji ozbiljno zabrinuti za fizičko stanje ovog fudbalera i njegovo dovođenje smatraju rizikom.

10.05 - ZVANIČNO: Marokanski ofanzivni vezista Jusef El Žabli prešao je iz De Grafšapa u saudijski Al Fejsali.

10.00 - Bordo želi i Mohameda Elnenija do zatvaranja transfer pijace. Žirondinci pokušavaju da izdejstvuju pozajmicu od Arsenala slično kao u slučaju Lorana Košćelnog

09.56 - I dalje se čeka realizacija transfera Aleksisa Sančeza u Inter, a prema navodima iz Engleske Mančester Junajted insistira da u pozajmicu bude uključen obavezan otkup, a ne mogući kako traže sa Đuzepe Meace. Cifre se znaju, Englezi će mu plaćati dve trećine zarade dok bude igrao za Neroazure.

09.50 - Oglasio se i agent Paula Dibale, a tema je potencijalna selidba Argentinca u Pariz.
"Nemam za sada nikakav planirani let za Pariz. Paulo treba da uživa u trenutku, a videćemo šta budućnost nosi", misteriozan je Horhe Antun.

Inače, njegov klijent je juče presedeo na klupi za rezerve utakmicu s Parmom...

09.45 - Jutro otvaramo informacijom iz Engleske da je Pari Sen Žermen spremio 110.000.000 evra za Vilfrida ZahuOpširnije OVDE


Dobro jutro poštovani čitaoci i dobro došli na još jedno druženje posvećeno dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Prelazni rok se završava za deset dana. Sa vama je ovog jutra Milan Zdravković. Pre nego što krenemo, OVDE se podsetite šta su to klubovi juče radili. I ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara