VIDEO: Uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, policija pronašla "škorpion" sa prigušivačem i drugo oružje

Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Negotina zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u mestu Jabukovac kod Negotina.
VIDEO: Uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, policija pronašla "škorpion" sa prigušivačem i drugo oružje
Foto: Pixabay
On je osumnjičen da je 7. avgusta na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja ubio Raju (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu (53). Motiv četvorostrukog ubistva je pljačka.
 
Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj "škorpion" sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlji, kojima je počinjeno ubistvo. Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.
 
 
Inače, ubistva su se dogodila 7. avgusta, a tela su pronađena dva dana kasnije, a pronašao ih je prijatelj iz susednog sela Vratna. Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru, a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.
  • 10e

    25.08.2019 12:25
    NIje tu motiv pljacka, posto je to mogao da uradi i bez ispaljenog metka, nego cista krvozednost.
  • Ns

    25.08.2019 10:44
    Vratite smrtnu kaznu u zakonik..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.