Sto turista kažnjeno zbog "nepristojnog ponašanja" u Veneciji

Zvaničnici u Veneciji objavili su da je 100 turista kažnjeno zbog neprimerenog ponašanja za osam nedelja od kada je na snagu stupio novi pravilnik o ponašanju.
Sto turista kažnjeno zbog "nepristojnog ponašanja" u Veneciji
Foto: 021.rs

Kako piše Daily Mail, od 19. juna kad je zabrana uvedena, ljudi su kažnjavani iz različitih razloga.

Tako je, na primer, Kanađanka koja je se sunčala u bikiniju dobila kaznu. Slično je prošao i čovek koji je spavao u žardinjeri u parku. Žena iz Belorusije momentalno je odvedena u policijsku stanicu nakon što je uhvaćena kako uskače u gradsku fontanu.

Kazne obično iznose oko 300 evra, ali zavisi od stepena ozbiljnosti prekršaja, mogu biti i više. Nemački turisti koji su kuvali kafu ispod čuvenog Rialto mosta morali su da plate skor 900 evra kazne.

Zvaničnici u Veneciji navode da neće odustati od politike kažnjavanja nepristojnog ponašanja u njihovom gradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.