Počinje postavljanje i zamena oštećenih poklopaca na šahtovima u Novom Sadu

Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" započelo je radove na postavljanju poklopaca na šahtovima blokovske kanalizacije na mestima gde nedostaju.

Radovi obuhvataju i uklanjanje betonskih ploča koje su bile privremeno postavljene na mestu ukradenih poklopaca kako bi se predupredile eventualne povrede i štete koje mogu biti posledica otvorenih šahtova.

Radovi počinju postavljanjem poklopaca u dvorišnom delu oivičenom ulicama Iva Andrića, Narodnog fronta, Bulevar cara Lazara i Banović Strahinje, a nastaviće se i u svim ostalim delovima grada dok se sredstva za tu namenu ne potroše.

U planu je da se postavi oko 400 novih poklopaca koji će biti duktilni, sa unutrašnjim zaključavanjem.

  • DJURA

    28.08.2019 09:22
    džaba poklopci kad od kanalizacije ne može da se živi
  • deda

    25.08.2019 13:45
    znaci krece sezona kradje
    mogli bi dokoni komunalci il' koji drugi da obidju otpade i gde nadju pazlice od sahtova i kablova, stave katanac
    nema otkupa nema kradje
    prosto i fkasno
  • Fibonacci

    25.08.2019 07:59
    Ima li zdravog razuma
    Lepo, obavestite obavezno "sekundarce" gde tačno ima novog gvožđa, a nama za nedelju dana nove rupe. Ima li iko da razmišlja, počnite da stavljate plastične poklopce na šahtove već jednom... efikasna i jeftina metoda za borbu protiv istih. Znam da nikog ovo ne zanima ali ko zna za dve, najviše tri godine možda dođe neko pametan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti