Promena pravila u Italiji zbog Mihe i Sarija!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.08.2019.
12:16
Izvor: Sportske.net

Srbin i Italijan će biti uz svoje timove tokom mečeva italijanskog šampionata.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Trener Bolonje Siniša Mihajlović vodi veliku borbu sa opakom bolešću, leukemijom.

Terapije za sada idu dobro, ali Miha i dalje ne može da sedne na klupu Bolonje, pa će, kao i u kupu protiv Pize, iz bolničkog kreveta pratiti utakmicu svojih izabranika.

Podsetimo, Bolonja je u Kupu Italije slavila sa 3:0 protiv Pize u gostima, Mihajlović je odabrao sastav za tu utakmicu, a putem telefonske linije je konstantno bio u kontaktu sa svojim saradnicima.

Tako će biti i u Seriji A, Mihini puleni u prvom kolu gostiju u Veroni, a Mihajlović će zahvaljujući promeni pravila u italijanskom šampionatu moći da bude u konstantnom kontaktu sa svojim asistentima i da im daje instrukcije.

Italijani su rešili da dozvole trenerima telefonsku komunikaciju sa klupom svojih timova, ukoliko nisu odsutni zbog suspenzije, već zbog više sile, u ovom slučaju ozbiljne bolesti.

Isti slučaj biće i sa Mauriciom Sarijem, iskusni Italijan zbog upale pluća neće moći da vodi Juve u prvom kolu protiv Parme, ali ni u drugom protiv svog bivšeg kluba Napolija.

Zahvaljujući promeni pravila i on će moći da prati utakmicu iz bolničke sobe, a putem telefonske linije će moći da bude u kontaktu sa svojim saradnicima, kojima će davati instrukcije tokom susreta.

Juve i Parma će se sastati danas od 18h, na otvaranju nove sezone u Seriji A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasha_Voj
Saturday, 24.08.2019
18:30

Ovo kao da igraš fifu, gledaš čitavu utakmicu na televizoru. Pomera igrače gde hoćeš. Vidiš propuste vidiš sve pozitivno i negativno

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 24.08.2019
14:13

To za Mihu u Srbiji sa ovim ljudima u FSS sigurno ne bi uradili.