STARTUJE POSLEDNJI GREN SLEM U SEZONI: Poznato kada Novak izlazi na teren, a kada ostali srpski teniseri!
Foto: AP

poznat raspored

STARTUJE POSLEDNJI GREN SLEM U SEZONI: Poznato kada Novak izlazi na teren, a kada ostali srpski teniseri!

Tenis -

Organizatori US Opena objavili su satnicu prvog takmičarskog dana poslednjeg Gren Slema sezone. Na terenu će biti ukupno šest predstavnika iz Srbije.

U ponedeljak u Njujorku počinje US Open, poslednji Gren Slem u ovoj sezoni, na kome će Novak braniti prošlogodišnju titulu.

Najbolji teniser sveta na teren će izaći već prvog dana, a osim njega Srbija će u ponedeljak na terenima Flešing Medouza imati još pet predstavnika.

Novak će svoj premijerni meč sa Karbeljas Baenom igrati na stadionu Artur Eš odmazh po okončanju meča Zarine Dijaz i Ešli Barti, koji je zakazan od 18 sati po srednjeevropskom vremenu. To znači da Đoković i Španac Roberto Karbeljas Baena neće izaći na teren pre 19.30 časova.

Osim Novaka na teren će izaći još 5 srpskih predstavnika. Prvog dana igraće i Dušan Lajović, koji je 27. nosilac, protiv Stiva Darsisa, i to prvi meč, od 17 časova na terenu broj 15.

U istom terminu na terenu broj 12 nastupiće i Janko Tipsarević. Njegov rival biće Amerikanac Denis Kudla.

Na terenu broj 14, kao treći duel dana postavljen je meč srpskih tenisera Lasla Đerea i Miomira Kecmanovića, i on će biti na programu posle dva ženska singla, odnosno ne pre 20 sati.

U konkurenciji teniserki prvo kolo prvog dana igraće Ivana Jorović.Srpska igračica sastaće se sa Poljakinjom Igom Svjatek na terenu broj šest i to nakon što se završi muški singl koji startuje od 17 časova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track