REZZIME DANA (petak): Polovično

Vreme čitanja: 4min | pet. 23.08.19. | 23:33

Pogledajte ko vam je 23. avgusta doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

KELN - DORTMUND (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 1:3

Mirisalo je na veliko iznenađenje, Keln je imao vođstvo i situaciju koja je apsolutno bila van kontrole Borusije Dortmund, ali su Milioneri pronašli način da se uzdignu i dođu do prekoreta u poslednjih 20 minuta utakmice - 1:3 (1:0). Jarčevi su odigrali prvo poluvreme za sve pohvale. Poveli su golom Dominika Drekslera, koji je iskoristio situaciju iz 29. minuta i užasno postavljanje Nika Šulca, kojeg je kasnije zamenio heroj ekipe Lusijana Favra, Ašraf Hakimi.

BEŠIKTAŠ - GECTEPE (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 3:0

Sjajno veče Adema Ljajića. Srpski vezista je postigao gol i zabeležio asistenciju u pobedi Bešiktaša nad Gectepeom, čime je ekipa Abdulaha Avdžija anulirača šokantan poraz od Sivasa sa starta šampionske trke i pokazala da se mora više nego ozbiljno računati na nju kada je bitka za visok plasman u pitanju - 3:0 (1:0).

GRANADA - SEVILJA (tip 2, kvota 1,90) – rezultat 0:1

Dva kola, dva gostovanja, dve pobede, gol-razlika 3:0. Sevilja se ne šali, klub sa stadiona Ramon Sančez Pishuan ove sezone želi da se umeša u borbu za najviši plasman i domogne Lige šampiona. Granada je nakon prošlonedeljnih 4:4 u Viljarealu, verovala da može da se nadmeće i sa Seviljnom, ali ovoga puta nije uspela da izbegne poraz - 0:1 (0:0).

GO AHED IGLS – UTREHT II (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 4:0

Jedan od retkih pogodaka večeras došao je u holandskoj drugoj ligi. Go Ahed Igls je razbucao mladi tim Utrehta i nije ostavio previše prostora za brigu kladiocima. Već do 11. minuta bilo je 2:0, a do 55. minuta čak – 4:0. Lagano zaokruženi pogodak.

AVR – GRENOBL (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 3:1

Hvala napadaču Avra Tinu Kadevereu! Njegova pogotka u prvom poluvremenu dala su pravi ton utakmici i nadu kladiocima da bi mogao da dođe još jedan pogodak na tiketima. A, iako su gosti u finišu poluvremena prepolovili zaostatak, nisu imali snage za još jedan gol. Srećom po kladioce.

PRECRTANO

ASTON VILA - EVERTON (tip 2, kvota 2,40) – rezultat 2:0

Nismo sigurni da ste baš srećni zbog raspleta. Aston Vila je apsolutno zaslužila trijumf, iako je Everton po svim statističkim parametrima bio bolji rival. Više šuteva u gol, u okvir, daleko veći posed lopte (64-37%), ali na kraju se samo rezultat pamti i piše. A, on je definitivno išao u korist povratnika u elitni rang engleskog klupskog fudbala.

GENK - ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 1:0

Vensan Kompani je sišao sa mesta trenera, sada je samo igrač Anderlehta, ali to ne menja situaciju. U derbiju Genka i Anderlehta domaćin je slavio u velikom okršaju i derbiju, a ne pamti se ovako očajan start Kraljevskog kluba iz Brisela - 1:0 (0:0). I ne samo to, nego se i Kompani povredio (zadnja loža) i mogao bi čak da ne bude spreman za svoju oproštajnu utakmicu u Mančester Sitiju za tri sedmice. Kakav maler...

INGOLŠTAT – HANZA (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:2

Ni činjenica da je do vođstva stigao u 8. minutu nije pomogao Ingolštatu da zadrži hladnu glavu i dobije utakmicu protiv Hanze. Jer, gosti iz Rostoka su u uvodnoj i završnoj fazi drugog poluvremena okrenuli rezultat, pa tako ni gol s bele tačke u sedmom minutu nadoknade za 2:2 nije doneo neku utehu...

RID – GAK GRAC (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 1:2

Ni kvote poput ove večeras nisu garantovale da će biti u kategoriji zaokruženih. Rid je poveo već u 12. minutu, ali se sve okrenulo u nastavku. Gracer je preko Šelnegera izjednačio rezultat, da bi hladan tuš stigao pravo od Lukasa Barbose u finiš susreta i to s bele tačke. Kakav košmar...

GRASHOPERS – VINTERTUR (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 2:2

Grashopersi su večeras razočarali. Loše je to bilo, pogotovo jer su već u 34. minutu morali da igraju s igračem manje pošto je Nžije za kratko vreme zaradio dva žuta kartona. I pored svega, Skakavci su su imali više od 15 minuta posle gola Ben Kalife da naprave nešto više i potpuno okrenu rezultat. Ali, u tome nisu uspeli...

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara