ADVOKAT DIREKTORA ATLAS GRUPE TVRDI: Pritvor za kuma, pritisak na Duška Kneževića

M. S.

23. 08. 2019. u 21:15

Povodom određivanja pritvora Dejanu Sekuliću, kumu odbeglog direktora Atlas grupe Duška Kneževića, advokat Sekulića i dr Duška Kneževića, Zdravko Đukanović, saopštio je da je ova odluka apsolutno nezakonita i u svemu suprotna odredbama ZKP-a Republike Crne

АДВОКАТ ДИРЕКТОРА АТЛАС ГРУПЕ ТВРДИ: Притвор за кума, притисак на Душка Кнежевића

Duško Knežević / foto Atlas

Povodom određivanja pritvora Dejanu Sekuliću, kumu odbeglog direktora Atlas grupe Duška Kneževića, advokat Sekulića i dr Duška Kneževića, Zdravko Đukanović, saopštio je da je ova odluka apsolutno nezakonita i u svemu suprotna odredbama ZKP-a Republike Crne Gore.


- Neverovatno je da se Sekuliću, koji se tereti za pomaganje određuje pritvor, a juče se prvo spektakularno hapse Mihailo Banjević, Duško Đukanović i Đorđe Đurđić kao navodni saizvršioci, a nakon dva sata puštaju na slobodu. Jedini cilj ovog postupka jeste da se određivanjem pritvora u odnosu na porodicu Duška Kneževića i lica koja su njemu bliska, izvrši pritisak na njega, kaže Đukanović, koji je saopštio da odbrana upoznaje javnost da su branioci Duška Kneževića očigledno "na merama" i da ih pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja intenzivno prate!


PROČITAJTE JOŠ: Uhapšen kum Duška Kneževića


- Kao branilac sam u sredu u večernjim časovima u tržnom centru „Delta" uočio trojicu policijskih službenika koja su pratila moje kretanje. Ovakve vrste pritisaka neće zaustaviti utvrđivanje istine u ovim krivičnim postupcima. Sigurno je da ćemo u narednom periodu utvrditi i neosnovanost optužbi protiv Duška Knežćevića, kao i da će biti utvrđeno da je u toku otvoren teror i zastrašivanje protiv lica bliskih Dušku Kneževiću od strane izvršne vlasti u Crnoj Gori, saopštio je nhegov branulac Zdravko Đukanović.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije