Mustafa: DSK prva po ispitivanjima javnog mjenja i sa najviše gradonačelnika na Kosovu 1Isa Mustafa Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Lider Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa izjavio je danas da stranka na čijem je čelu ima najveću podršku građana Kosova, što pokazuju ispitivanja javnog mjenja i činjenica da ima više gradonačelnika i predsednika opština od svih drugih stranaka.

„Želeo bih da kažem pred vama da je DSK stranka sa najvećim brojem opština kojima upravlja kao i da ispitivanja javnog mnjenja pokazuju da je DSK je na prvom mestu po poverenju sa velikom podrškom građana“, kazao je Mustafa na početku sastanka Glavnog odbora stranke na kome će, kako je najavljeno, biti izabrano novo Predsedništvo partije.

U međuvremenu, portparol DSK Besian Mustafa rekao je pre sastanka da se neće razgovarati o temama vezanim o utvrđivanju kandidata za premijera niti o predizbornim koalicijama.

Generalni sekretar DSK Ismet Bećiri je za portal gazetaexpress.com rekao da ne može tačno reći o čemu će se razgovarati na sastanku Glavnog odbora stranke, ali je pojasnio da neće biti doneta neka druga odluka sem izbora predsedništva stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari