Petak, 21.05.2004.

17:16

Nova akcija Ministarstva: čisti WC-i

Izvor: B92

Default images

Ministar trgovine, turizma i usluga Bojan Dimitrijević izjavio je da je cilj akcije „Kupujmo domaće – obnovimo Srbiju“ da u periodu od nekoliko godina trajno promeni nacionalnu svest i potrošačku kulturu u Srbiji.

Kampanja „Kupujmo domaće“ počinje donatorskom konferencijom 4. juna, na kojoj će biti sakupljen novac za izradu spotova, a ministar Dimitrijević kaže da je akcija dugoročna: “Ako mi za jedno tri godine budemo stvorili desetak novih robnih marki, od kojih će tri ili četiri biti u stanju da prođu na zapadu i ako malo pomerimo svest proizvođača o važnosti kvaliteta, dizajna i marketinga, a svest potrošača o tome da kupovinom domaćih proizvoda povećavaju istovremeno i domaću zaposlenost i proizvodnju, onda ćemo uspeti”, kazao je Dimitrijević.

Ministarstvo trgovine, turizma i usluga sa ministarstvom zdravlja uskoro pokreće novu akciju - čisti WC-i.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: