Petak, 21.05.2004.

13:37

Dinkić: sledi privatizacija banaka

Izvor: FoNet

Default images

Ministar finansija Mladjan Dinkić najavio je da će krajem maja biti raspisan tender za privatizaciju JU banke.

 Po njegovim rečima, tender za privatizaciju Kontinental i Novosadske banke, može se očekivati u naredna tri meseca, dodajući da se do kraja godine planira i privatizacija Niške banke.

Govoreći o šecernoj aferi on je naveo da je tokom godinu i po dana postojala opstrukcija u policiji. "Goran Pitić kao predsednik Komisije za otkrivanje zloupotreba preferencijala nije mogao ništa da uradi. Sav njegov trud bio je uzaludan, jer je policija stalno vršila opstrukciju, zato što su oni koji su vršili zloupotrebe imali svoje ljude u policiji, i u samoj vladi i u tužilaštvu", rekao je Dinkić. "To smo u medjuvremenu otkrili. Komisija koju smo formirali, za samo dva meseca otkrila je ono što se moglo istražiti mnogo pre", kaže Dinkić u intervjuu za Večernje novosti od petka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: