Petković i Đurovski o dvomeču Zvezde i Jang bojsa: Maksimalan oprez, revanš još teži

S. I.

23. 08. 2019. u 08:34

Moj klub igra takmičarski fudbal i uz veliku pomoć navijača sigurno može ponovo do Lige šampiona – ističe nekadašnji fudbaler, potom i trener crveno-belih

Петковић и Ђуровски о двомечу Звезде и Јанг бојса: Максималан опрез, реванш још тежи

REZULTAT je odličan, ali posao još nije ni blizu kraja. To je poruka bivšeg trenera Crvene zvezde Boška Đurovskog u izjavi za "Novosti" posle prvog meča plej-ofa Lige šampiona između srpskog prvaka i Jang bojsa, koji je završen bez pobednika.

- Jang bojs je bio bolji, imao je više šansi, ali je Zvezda došla do velikih 2:2. Mislim da će biti mnogo teže u revanšu, treba biti maksimalno oprezan, ali Milojević sigurno dobro zna šta mu je činiti. Moj klub igra takmičarski fudbal i uz veliku pomoć navijača sigurno može ponovo do Lige šampiona. Ima dobar, ali i opasan rezultat - upozorava Đurovski, koji je deo igračke i trenerske karijere proveo u švajcarskom Servetu.

Na vratima evropske elite ponovo su crveno-beli, ali da bi i ove godine bili deo fudbalskog krema, moraju u Beogradu da verifikuju odličnih 2:2 iz Berna.



- Zvezda je prvu utakmicu odradila veoma dobro, napravila rezultat koji joj u revanšu, pred svojim navijačima, daje realnu šansu da ne ostane pred Ligom šampiona - ističe bivši selektor Ilija Petković, za "Novosti". - Ne smeju da pomisle da će biti lako, jer će se u tom slučaju okliznuti. Jang bojs je jak napred, ima brze fudbalere, kojima odgovara veliki i brz teren na "Marakani".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Андрија Тошиц

23.08.2019. 10:50

Потпуно се слажем да це реванш бити тежи. Јанг Бојс игра у гостима боље него куци. По сваку цену треба избеци њихове провокације на терену и ван њега. Играти што више нападачки, па нек победи које бољи.

MILORAD

23.08.2019. 13:10

Jang Bojs, svessno ide da provocira penale, a sudije svesne da je FIFA U Svajcarskoj iste sviraju.Dinamo je prosle godine i pored vodzstva od jedan nula kod kuce ispao bas zahvaljujuci tome, penal nije postojao .

Nosferatu

23.08.2019. 16:03

Nikad nemojte da zaboravite da je predsednik FIFE Djani Infantino, švajcarac poreklom. Ne tako davno smo to i osetili!!