Sunčano, do 35 stepeni, ponegde pljuskovi

U Srbiji će biti pretežno sunčano i veoma toplo, a popodne uz više promenljive oblačnosti ponegde na jugozapadu biće kratkotrajnih pljuskova, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2019.

23:45

Sunčano, do 35 stepeni, ponegde pljuskovi
Ilustracija: Depositphotos/vencav

Duvaće slab, severni i severoistočni vetar.

Najniža temperatura kretaće se od 12 do 20 stepeni, najviša od 32 do 35 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme. Duvaće slab, severni i severoistočni vetar. Najniža temperatura biće 20 stepeni a najviša 34 stepena.

U Srbiji će naredne sedmice biti pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 31 do 35 stepeni. Posle podne, uz više promenljive oblačnosti, biće ponegde kratkotrajnih slabih pljuskova sa grmljavinom.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za petak, 23. avgust 2019:

Očekivana biometeorološka situacija može uticati relativno povolјno na većinu hroničnih bolesnika. Osobama sa srčanim tegobama i varirajućim krvnim pritiskom se savetuje da budu oprezne i slede savet lekara. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i nesanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: