NOVI ZELAND: Hranio bebu u parlamentu (VIDEO)

V. N.

22. 08. 2019. u 21:07

Malard je pozivao na red u parlamentu dok je u naručju držao Tutanekaija, sina poslanika Tamatija Kofija i njegovog muža, kojeg im je prošlog meseca rodila surogat majka

НОВИ ЗЕЛАНД: Хранио бебу у парламенту (ВИДЕО)

EPA

PREDSEDNIK parlamenta Novog Zelanda Trevor Malard hranio je šestonedeljnu bebu, sina jednog od poslanika dok je trajala debata o cenama goriva.

Malard je pozivao na red u parlamentu dok je u naručju držao Tutanekaija, sina poslanika Tamatija Kofija i njegovog muža, kojeg im je prošlog meseca rodila surogat majka.

I drugi poslanici dovodili su bebe u parlament, a premijerka Novog Zelanda Jasinda Ardern je lane postala prva premijerka te zemlje koja je uzela porodiljsko bolovanje.






Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kaloper

22.08.2019. 22:09

"Decu ne donose rode vec ih radjaju majke"... Pod majcinskim srcem se probudi bebini srce i ta veza je vecna, kvantna spletenost. Bez obzira na izbor polne uloge i seksualnu orijentaciju. Prirodni poredak stvari. U detetovim ocima kao da neki hoće da vide samog sebe, bez svoje druge prirodne polovine. Ok. Ali Dete nije ogledalce u kome se neki roditelji ogledaju. Oni Samozaljubljeni kao Narcis koji se toliko nagnuo da sto bolje vidi svoj odraz, pa se udavio u vodi u kojoj se ogledao.