FK Crvena zvezda nudi pomoć napadnutima kod Knina 1Foto: STARSPORT

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas ponudio pomoć posetiocima lokala kod Knina, koji su sinoć napadnuti i povređeni dok su gledali TV-prenos utakmice tima tog kluba, i pozvao vlasti Hrvatske da što pre otkriju i procesuiraju napadače, izjavio je predsednik Svetozar Mijailović.

„FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba sa ekipom Jang Bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povređenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što pre budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada“, navodi se u izjavi Mijailovića dostavljenoj medijima.

Gosti kafića koji su u sredu uveče gledali TV prenos utakmice Jang Bojs – Crvena zvezda u mestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutima je bilo žena i dece, preneli su hrvatski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari