Britanci spremaju "revolucionarni" film o Putinu, Peskov: Ne znamo ništa o tome

Britanski “Kanal 4” sprema revolucionarni trodelni dokumentarni film o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, navodi se u saopštenju za javnost.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2019.

12:17

Britanci spremaju
EPA-EFE/ ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/POOL

Film će sadržati intervjue sa Putinom i njegovim najbližim saradnicima, ali i arhivsku građu.

Izvršni producent Džejms Rogan osvrnuo se na uticaj ruskog predsednika, naglašavajući kako je bivši ruski agent uticao na globalnu politiku 21. veka.

“Da bi se razumelo šta se trenutno dešava u svetu, neophdodno je razumeti Vladimira Putina“, rekao je on.

Serija ima za cilj da pokaže kako je njegova moć uticala na promenu modernog sveta.

Fim će razmatrati kako je Putinovo lično iskustvo kao agenta uticalo na njegovu politiku, kako se moderna Rusija definisala kroz izdaju, ponos i bes, i kako su Putinove vrednosti uticale na ostatak sveta.

Film će se snimati u Rusiji, SAD-u i Evropi. Predsednik Rusije Vladimir Putin nije obavešten o planovima britanske televizije koja snima dokumentarnu seriju o njemu.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da još nisu dobili nikakav zvaničan zahtev za intervju sa Putinom, prenosi TAS.

"Vladimir Putin ne zna ništa o tome, televizija još nije pokušala da organizuje intervju", rekao je Peskov.

Britanski Kanal 4 saopštio je da će snimiti trodelnu dokumentarnu seriju o ruskom predsedniku, nazvanu "Putin: Ruska špijunska priča".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: