KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometaši Radničkog 1964 pobedili Crvenu zvezdu u pripremnoj utakmici

U drugoj kontrolnoj utakmici tokom priprema za start nove sezone u Super B ligi Srbije, rukometaši Radničkog 1964 pobedili su Crvenu zvezdu u beogradskoj hali „Šumice“ sa 32:29 (11:15).

Foto: RK Radnički 1964

Baš kao i u četvrtfinalu Kupa Srbije prošle sezone, duel Radničkog 1964 i Crvene zvezde okončan je pobedom kragujevačkog tima. Šumadinci su pružili odličnu igru, naročito u drugom poluvremenu, i pokazali da će u narednoj sezoni ponovo biti najozbiljniji pretendent za ulazak u superligaško društvo.

Budući da nam je ovo tek druga kontrolna utakmica i da smo usred teških fizičkih priprema, zadovoljan sam odnosom igrača prema igri i protivniku. Ispoštovali su dogovor iz svlačionice i požrtvovanom, angažovanom igrom savladali renomiranog protivnika, što nam daje objektivnu nadu da ćemo biti pravi kada to bude najviše trebalo – istakao je pomoćni trener Radničkog 1964 Miloš Sretenović, uz pohvale domaćinu na gostoprimstvu i fer igri.

Pohvale igračima kragujevačkog kluba stigle su i od strane trenera Crvene zvezde Nenada Peruničića.

– Mlada, energična, taktički potkovana i fizički spremna ekipa. Mislim da Radnički 1964 ima dovoljno potencijala da se uključi u borbu za sam vrh tabele i plasman u Super ligu Srbije – izjavio je Peruničić posle utakmice.

Narednu pripremnu utakmicu rukometaši Radničkog 1964 odigraće u petak, 23.avgusta, protiv leskovačke Dubočice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!