');
Najnovije vesti
Blic Kultura Vesti

Otkriveno ime novog filma o Bondu

Producenti filma o Džejmsu Bondu zvanično su saopštili da je naslov 25. filma o Džejmsu Bondu "No time to die".

Bondove devojke ili epizodne glumice: Lea Sejdu, Ana de Armas, Danijel Krejg, Naomi Haris i Lašana Linč Foto: Promo
Bondove devojke ili epizodne glumice: Lea Sejdu, Ana de Armas, Danijel Krejg, Naomi Haris i Lašana Linč

Ovo je peti nastavak u kom Bonda igra Danijel Krejg a snimanje je završeno i film se nalazi u u fazi produkcije. U naše bioskope film stiže 2. aprila 2020. godine.

Pored Krejga kome će ovo biti poslednje pojavljivanje u ulozi agenta 007, u filmu igraju i Oskarovac Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris, Bili Magnusen, Ana de Armas, Rori Kinir, David Denčik, Dali Bensalah, kao i Džefri Rajt i Rejf Fajns.

No time to die
Foto: Promo
No time to die

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Filmovi Kazino Rojal, Zrno utehe, Skyfall i Spektra, zaradili su preko 3.1 milijardi dolara širom sveta. Skyfall (1.1 milijardu dolara) i Spektra (880 miliona dolara) su filmovi sa najboljom zaradom u okviru ove franšize.