AKTUELNO

Danijela Radonjić, uhapšena načelnica Opštinske uprave Paraćin i desna ruka predsednik Opštine Saše Paunovića, oglasila se povodom pisanja medija da su apartmani u Grčkoj njeni i rekla da ona ima jedan aparrtman, a da su ostali u vlasništvu njenog supruga.

-Tekst koji je objavljen nije istinit. Nije tačno da su apartmani moji. Nije tačno da je vlasnik apartmana predsednik Paunović. Ja posedujem 1/2 apartmana koji sam u skladu sa zakonom i prijavila agenciji za borbu protiv korupcije. Moja porodica je osim moje plate imala i prihode od plate mog supruga koji je bio dugogodišnji direktor proizvodnje u SFS Paraćin, sve dok SNS nije preuzeo ovu fabriku, kada je dobio otkaz, zajedno sa još oko 300 radnika – rekla je Radonjićka i dodala:

- Nakon otkaza, moj suprug nije otišao da se učlani u SNS, nego je kao i 90 odsto ostalih pametnih i sposobnih građana Srbije otišao u inostranstvo i umesto da na čelu SFS-a osvaja evropska tržišta, on je uspešno razradio posao u oblasti turizma. Trudio se i radio, punih 5 godina, uzimao u zakup apartmane, izdavao ih, zaradio novac i izgradio apartmane koji se i vode na njega. Ova kupovina finansirana je i iz kredita koji uredno otplaćujemo, a svi podaci o sticanju vlasništva nad ovim nekretninama dostupni su državnim organima.

Radonjićka koja je rekla da su apartmni u vlasništvu njenog supruga istakla je da ta investicija u nekretnine nije tajna, kao da to nije ni krila.

- Zbog toga smatram da je korišćenje ove svima dostupne informacije od strane tabloida za koje je svima poznato da ih kontroliše SNS, još jedan u nizu dokaza, da je ceo ovaj slučaj protiv mene politički konstruisan – rekla je Radonjićka.

Podsećamo da Radonjići imaju apartmane koji se nalaze na obali u Nea Kalikratiji u Grčkoj čija je vrednost oko 150.000 evra.

#Facebook - Danijela Radonjic

#Paraćin

#saša paunović

'