VASPITAČICA IZ PAKLA: Ugrizla bebu, jer je htela da je "nauči pameti"! Čim je videla svoje dete, šokirana majka odmah pozvala policiju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

jezivo

VASPITAČICA IZ PAKLA: Ugrizla bebu, jer je htela da je "nauči pameti"! Čim je videla svoje dete, šokirana majka odmah pozvala policiju! (VIDEO)

Planeta -

Vaspitačica u jednom dečjem vrtiću u Oklahomi je uhapšena nakon što je ugrizla 11-mesečno dete

Ešli Estes (33) je optužena za povređivanje deteta kako bi ga "naučila pameti jer je ugrizao vršnjaka", izveštava KUTL.

"Ugrizla je dete kako bi mu dala do znanja da je to bolno. Podigla ga je i ugrizla za ruku", izjavio je policajac Džim Varing za Fox 23.

Dečaku se na mestu ugriza pojavila masnica koju je njegova majka koja takođe radi u vrtiću odmah uočila. Nije dugo razmišljala pre nego što je pozvala policiju.

"Nakon toga je došla u stanicu i prijavila vaspitačicu. Odmah smo kontaktirali druge vaspitačice i proverili postoje li svedoci", dodao je Varing.

Policija je ispitala i Estes koja je priznala šta je učinila. Kako je pojasnila, to je bio način kojim je i njeno dete naučilo da ne sme da grize drugu decu. Priznanje je šokiralo policiju.

"Kao roditelj verujete da vaše dete neće biti zlostavljano, da je sigurno i da se o njemu dobro brinu. Mislim da to najviše zabrinjava u ovoj situaciji", smatra Varen.

Estes je odmah uhapšena i optužena za zlostavljanje deteta. Određena joj je kaucija u iznosu od 10 hiljada dolara, a iz vrtića nisu hteli da komentarišu slučaj, osim što su potvrdili da vaspitačica više nije njihova radnica.

Kurir.rs/Radio Sarajevo

Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja