Završeno, druga letnja trampa Rome i Juventusa!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 21.08.2019.
11:54
Izvor: Sportske.net

Rimljani su čitavo leto ciljali Iguaina, na kraju završili sa štoperom...

Beta/AP Photo/Ettore Ferrari, Ansa
Beta/AP Photo/Ettore Ferrari, Ansa

Povezane vesti

Izgleda da je dogovor na pragu, Roma se odlučila za Danijelea Ruganija koji je izgubio mesto u Juventusu.

Potencijalni reprezentativac Italije će verovatno otići na pozajmicu od 5 miliona evra, sa opcijom da bude otkupljen za 25. Roma ne želi da se obaveže, već samo da ostavi mogućnost da isplati Ruganija narednog leta.

Sa druge strane, kao deo sporazuma mladi Alesio Rikardi, vezista i omladinski reprentativac Italije će u suprotnom smeru, on bi tokom ove sezone mogao da nastupa za mladi tim Juventusa koji se takmiči u trećoj ligi.

Recimo i to da je ovo drugi posao Rome i Juventusa, "Bjankoneri" su prodali Spinacolu "Vučici", a u suprotnom pravcu je otišao Luka Pelegrini koji je prosleđen na pozajmicu Kaljariju.

Kako piše novinar Di Marcio, sporazum za Ruganija je blizu i on će u naredna 24 časa napustiti Juventus.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Thursday, 22.08.2019
19:09

juventus ima najnesposobniju upravu u "svijetu" nogometa po pitanju "izlaznih" transfera odnosno prodaje, sve igrače daju u "bescijenje" ili na običnu posudbu, to dokazuje i ovaj transfer ruganija , mogli su ga prije 2 godine prodati za 50 mil eura a sada ne mogu ni za 5

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 21.08.2019
14:33

odlicno bar neka dobra vijest napokon

avatar
Romanista
Wednesday, 21.08.2019
12:47

Nadam se da ovo sa Rikardijem nije tacno jer bi bila velika glupost pustiti ovog momka.Nisam nesto odusevljen Ruganijem ali bi svakako bio upgrade u odnosu na trenutne igrace u rosteru.Dati igraca koji posle Totija i De Rosija najvise obecava po meni nije dobar posao

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 22.08.2019
06:45

Pa Luku Pelegrinija smo vec prodali, a Mirko Antonuci je i dalje kod nas. Ovaj klinac nije los, ali je jos zelen i jos malo na svoju ruku.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 23.08.2019
20:38

Ne znam sta bih ti rekao sem da nama trebaju provereni igraci za okosnicu. Dosta vec mladih imamo. Under, Zaniolo, Mancini sad, Klajvert. Dosta je to, pa ni jedan klub ozbiljan nema vise klinaca u prvoj postavi od nas kad bi igrala ova cetvorica.

avatar
Romanista
Thursday, 22.08.2019
22:16

Sa Lukom je bila prica zbog ffp,i mislim da smo tu dobro prosli jer smo doveli Spinazolu...Luka je imao i povredu ligamenata tako da je veliki rizik sa njim.Rugani je u najbolju ruku prosecan igrac i kad sam citao da smo spremni za njega da damo 20-25 miliona plus dva.tri nasa najbolja igraca iz primavere smucilo mi se...Rikardija,Celara i Bouha desnog beka...Celara bih vec ove ili sledece sezone gurao u prvi tim decko je prosle sezone postigao 20 gola u primaveri i vidi se da je ogroman talenat,isto vazi i za Rikardia.To bi bila kradja decenije,ali izgleda da je na svu srecu propala stvar.

avatar
maer33
Wednesday, 21.08.2019
11:55