EKSKLUZIVNI PAPARACO! VLADA UHVAĆEN NA AERODROMU: Vuksanović otišao s trudnom devojkom na odmor
Foto: Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNI PAPARACO! VLADA UHVAĆEN NA AERODROMU: Vuksanović otišao s trudnom devojkom na odmor

Stars -

Maneken je odlučio da otputuje na još jedan odmor i tako usreći svoju devojku, s obzirom na to da su već proveli nekoliko dana na grčkom ostrvu Rodos

Vlada Vuksanović ove godine će postati tata prvi put, a njegova atraktivna devojka latinoameričkog porekla blista u trudnoći, u šta se uverio i paparaco Kurira, koji ih je uslikao na aerodromu "Nikola Tesla".

foto: Kurir

Maneken je odlučio da otputuje na još jedan odmor i tako usreći svoju devojku, s obzirom na to da su već proveli nekoliko dana na grčkom ostrvu Rodos.

Njegovu lepšu polovinu, kojoj Vuksanović krije ime kao zmija noge, zatekli smo u kežual varijanti, a ono što odmah upada u oči je njen trudnički stomačić, koji se lepo vidi. Ovo je i prvi put da su uhvaćeni zajedno.

foto: Kurir

Dok je buduća gospođa Vuksanović čekala da se njen dragi čekira, maneken je kao pravi džentlmen teglio kofere umesto nje. Kad su se čekirali, udaljili su se od šaltera, a svima je bilo jasno da ljubav između njih cveta, jer su sve vreme razmenjivali nežnosti.

foto: Dado Đilas

Inače, Vlada je 2012. godine bio veren s Natašom Bekvalac. Ipak, krah njihove ljubavi je usledio nakon nepune dve godine.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track