REZZIME DANA (utorak): Loše veče favorita

Vreme čitanja: 4min | uto. 20.08.19. | 23:20

Pogledajte ko vam je 20. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ŠEFILD VENZDEJ - LUTON (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0
Izabranici škotskog trenera Lija Bulena večeras su lako nadigrali popularne Šeširdžije, a jednio što ih neće zadovoljiti je činjenica da su postigli samo jedan gol i to preko novajlije iz Kardifa Kadima Herisa koji je pogodio u 54. minutu. Odlično je vezista započeo ovu szonu, već ima dva gola na kontu posle četiri utakmice i nameće se kao vođa Šefild Venzdeja na pobedničkom putu.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

MIDLZBRO - VIGAN (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:0
Do premijerne pobede u novoj sezoni stigao je večeras i Midlzbro i to na svom terenu protiv Vigana, a presudio je spretni Brit Asombalonga lepim udarcem u 23. minutu. Generalno, domaćin je bio mnogo bolji protiv tima koji je zaređao s porazima u poslednje vreme, a i pored vidljive želje gosti jedva da su zapretili golmanu Rendolfu za 90 minuta igre. Rutinski zaokružen kec.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

IPSVIČ - VIMBLDON (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1
Izgledalo je loše posle prvih 45 minuta nakonj što su gosti poveli u samom finišu, ali je luda završnica okrašaja na Portman Roudu donela radost svima vama koji ste čekali keca. Prvo je izveni Norvud poravnao rezulta tu 80. minutu, a vašoj sreći nije bilo kraja u četvrtom minutui nadokande kada je snalažljivi napadač Kejden Džekson doneo pobedu svom timu.

BIRMINGEM - BARNSLI (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:0
Birmingem na svom terenu nije imao problem sa Barnslijem (2:0) koji je slomio za samo osam minuta sredinom drugog poluvremena. Domaćina je u vođstvo doveo Jutkevič u 69. minutu, dok je konačan rezultat osam minuta kasnije postavio Alvaro Himenez. Bilo je to prvo slavlje Birmingema na Sent Endrjuzu.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

PRECRTANO:

APOEL - AJAKS (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:0
Ajaks je preživeo Nikoziju, u pravom smislu te reči. APOEL je imao daleko ozbiljnije prilike, ali nije uspeo da zatrese mrežu snažnog protivnika, pa će Kopljanici naredne nedelje biti apsolutni favoriti za ulazak u Ligu šampiona. Domaćin ima mnogo razloga da žali zbog rezultata, propustio je dve dobre prilike u prvom, kao i jedno tri-četiri u drugom poluvremenu, međutim, Onana nije vadio loptu iz svoje mreže.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

LASK - KLUB BRIŽ (tip GG, kvota 1,82) - rezultat 0:1
Vicešampion Austrije LASK iz Linca izgubio je "utakmicu veka" pred svojom publikom i posle prvog meča značajno smanjio šanse da se u debitantskom nastupu u plej-ofu dokopa grupne faze Lige šampiona. Nije Briž oduševio večeras, ali je na iskustvo i kvalitet stigao do jednog gola i to sa bele tačke koji mu daje veliku prednost pred revanš koji se igra u Belgiji sledeće nedelje.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

PORTSMUT - KOVENTRI (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 3:3
Kakva utakmica u Portsmutu i kakav šok za domaću publiku i kladioce koji su verovali u slavlje ekipe Kenija Džeketa. Portsmut je gubio 0:1, pa vodio sa 3:1, gosti su imali igrača manje nakon isključenja Daboa, ali su i pored toga golovima Gudena i Rouza stigli do jednog boda.

SVINDON - NORTEMPTON (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:1
Svindon je jedan u nizu favorita koji su razočarali ove večeri. Domaćin nije uspeo da iskoristi svoje šanse, potpuno je podbacio najistureniji Oven Dojl, ali i ostali igrači iz navale, pa je na kraju usledila kazna. Gol odluke postigao je Endrju Vilijams u 67. minutu, nakon pravovremene asistencije Rajana Votsona.

DERBI - BRISTOL SITI (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:2
Holanđanin Filip Koku teško uspeva da ponovi dobre partije kao njegov prethodnik Frenk Lamparad, a premijerni poraz i to kod kuće od Bristol Sitija, pojačaće pritisak na nekadašnjeg trenera PSV-a i Fenerbahčea. Da nesreća bude veća po Derbi, načeo ih je njihov nekadašnji provitmac Austrijanac Endi Vajman lepim golom u 16. minutu, a nakon dva gola razlike na poluvremenu videlo se da Ovnovi nemaju šanse da se vrate u meč.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

HAL - BLEKBURN (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 0:1
Tigrovi su vas baš razočarali večeras. Da je najbolji igrač Hala Bouven iskoristi penal u 13. minutu sigurno bi se druga pesma pevala. Ovako, domaćini su kažnjeni za taj promašaj i još nekoliko izglednih šansi u 62. minutu kada je mrežu domaćeg tima pogodio defanzivac Roversa Derek Vilijams. Šteta... 

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara