Vesti

1

Jedan od pet miliona: Celokupna opozicija da napusti okrugle stolove i proglasi bojkot izbora

Autor: MIM

Izvor: Beta

Jedan od pet miliona: Celokupna opozicija da napusti okrugle stolove i proglasi bojkot izbora

Izvor: Foto: Beta / Emil Vas

Ono je istaklo da ne sme da dođe do kompromisa oko ispunjenja 42 tačke preporuka Stručnog tima protesta.

"Od početka smo tražili da okrugli stolovi budu otvoreni za javnost, jer šta god da se dešava iza zatvorenih vrata, daje se manevarski prostor Srpskoj naprednoj stranci (SNS) za spinovanje o tome šta se na sastanku zaista dešavalo, o čemu svedoče i izlaganja predstavnika vlasti nakon sastanka", navodi se u saopštenju.

To udruženje istaklo je da je  bilo jasno da je dijalog na FPN-u "farsa i igrokaz vlasti" nakon incidenta ispred Predsedništva Srbije u Beogradu", kada su pripadnici Vojske Srbije pretukli jednog od organizatora protesta Srđana Markovića po "nalogu (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića".

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

eks

Bojkot izbora od strane opozicije ne znači ništa, jer će većina izaći na izbore i rezultat će biti isti. Gubitnici će samo koristiti bojkot kao izgovor za poraz koji je potpuno izvestan . Narod ih neće, a oni , kao deca koja neće da se igraju, ako nije sve po njihovom. Suština je u tome da niko ozbiljan i normalan ne može da zamisli da psihopata Obradović, nevaspitani Sergej Trifunović, Djilas i njegovi kriminalci Crnogorci , vladaju državom.