Kosan na vratima Čaira

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.19. | 10:43

Radnički u poodmaklim pregovorima sa iskusnim stručnjakom

Radnički iz Niša na dobrom je putu da u najkraćem roku reši pitanje novog trenera. Prema saznanjima MOZZART sporta Milorad Kosanović nije samo prvi pik Nišlija, već su pregovori u poodmakloj fazi i može se reći da je iskusni stručnjak na vratima Čaira.  

Podsetimo, Radnički je juče otpustio Sima Krunića uz obrazloženje "da nije gajio tradicionalni napadački stil igre tog tima". Kosanović je poznat kao trener koji voli da forsira napadačku, atraktivnu igru, što je više puta dokazao i pokazao. Tako je igrao i njegov poslednji klub - kruševački Napredak, koji je napustio na kraju prošle sezone posle dve godine.

Izabrane vesti

Kosanović je vodio Crvenu zvezdu, mladu reprezentaciju Srbije (pominjao se čak kao kandidat za A selekciju), Novi Pazar, Borac Čačak, Radnik iz Surdulice, ljubljansku Olimpiju, nekoliko kineskih timova. A kao direktor Vojvodine postao je prvak Jugoslavije 1989. godine. Njegov zadatak biće da Radnički vrati na pobednički put. 

Nišlije su od starta prvenstva kiksnule samo protiv Mladosti - ako se remi u Lučanima može tako nazvati - ali eliminacija u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope očito je ozbiljno uzdrmala Krunićeve pozicije, pa se samo čekao prvi slabiji rezultat za otkaz.

 Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara