Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Odjek Fenerove petarde

Vreme čitanja: 4min | uto. 20.08.19. | 08:03

Pogledajte ko vam je 19. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

FENERBAHČE - GACIJANTEP (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 5:0
Gacijantep je, pošteno rečeno, izgledao kao da ima fudbalere koji ne znaju da hodaju, pa i nije neki reper, ali ubedljiva pobeda od 5:0 svakako da je dobra poruka ostalim rivalima da se Kanrinci ne šale. Izabranici trenera Janala su od samog starta nametnuli žestok tempo, a dobili su i čak tri penala u uvodnih 25 minuta igre posle kojih su došli do ogromne prednosti od čak 3:0. Posle toga sve je bila stvar rutine, a vi ste rutinski zaokružili keca.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

AREMA - BARITO PUTERA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1
Lagano su odradili posao favorizovani gosti, na vreme stekli lagodnu prednost od 2:0 i samo je održali do kraja. Istina, gosti zanimljivog imena su stigli do počasnog pogotka u 88. minutu, ne verujemo da bi vam ime strelca išta značilo, ali nisu ugorzili konačni trijumf Areme i dobitak za sve vas koji ste čekali keca.

LOKOMOTIVA PLOVDIV - DUNAV RUSE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1
Nije dobro počelo pošto je gostujući fudbaler Hrsitov već u devetom minutu doveo Dunav u iznenađujuće vođstvo. Međutim, posle nekog vremena probudili su se domaći fudbaleri i zahvaljujući inspirisanom Dimitru Ilijevu koji je dao dva gola uspeli da potpuno preokrenu rezultat i obraduju sve vas koji ste igrali keca. 

REJKJAVIK - VIKINGUR (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0
Favorizovani lider islandskog šampionata nije se umorio večeras. Jedan, ali vredan pogodak izvesnog Flokija Finbogasona bio je dovoljan da se Vikingur obori na pleća i upiše novi trijumf na putu ka šampionskoj tituli. Bez muke, bez problema, gosti jedva da su zapretili domaćem golmanu za 90 i kusur minuta. 

JURGORDEN - AFC ESKILSTUNA (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:0
Fantastično igra Jurgorden ove sezone u Švedskoj, melje rivale redom, a ništa bolje sreće nisu bili ni fudbaleri Eskilstune koji su prelako položili oružje. Već na poluvremenu tim iz Štokholma je vodio sa 2:0 i bilo je jasno da bodovi ostaju na domaćem terenu i da će zicer kvota 1,18 biti lako uhvaćena.

DUNDALK - BOHEMIJANS (tip 1. kvota 1,45) - rezultat 6:1
Bez stresa, bez sekiracije. Patrik Hoban je čak četiri puta matirao gostujućeg golmana i majstorski odveo svoj tim u finale kupa. Već u prvih 45 minuta bilo je sjajnih 4:0 za domaćina i jedino pitanje je bilo sa kojom će razlikom Dandalk okončati ovaj duel.

SARAJEVO - RADNIK BIJELJINA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1
Iako izraziti favorit klub sa Koševa se namučio da stigne do treć prvenstven pobede. Na kraju je presudio Besim Šerbečić koji je postigao pogodak u 79. minutu i prekratio muke svima vama koji ste čekali keca.

PRECRTANO

VULVERHEMPTON - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 1:1
Izgledalo je ovo bajno posle prvih 45 minuta. Marsijal je na vreme doneo vođstvo gostima, domaćin jedva da je zapretio na gol De Hee i nije delovalo da će se desiti pad. A onda je došao kobni 55. minutu i bomba Nevesa koja vam je zakomplikovala život. Mogao je Pogba da reši taj problem, imao idealnu priliku sa 11 metara u 68. ali je bio neprecizan pa je jaka dvojka (2,45) ostala pusti san za sve vas koji ste je čekali.

Opširniji izveštaj pročitajte OVDE

NEFČI - SABAH (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1
Već na početku nove sezone u Azerbejdžanu veliko iznenađenje. Jedan od najboljih klubova ostao je praznih ruku u duelu sa poprilično anonimnim rivalom. Da će biti problema bilo je jasno već 33. minutu kada je Ejubov doveo goste u vođstvo. Nefči se relativno brzo vratio u meč, izjednačio u 40. minutu preko izvesnog Mustivara sa Haitija, ali snage za totalni prokret nije imao uprkos terenskoj dominaciji. 

AJAKS II - NEC (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:3
Šta reći, a ne zaplakati zbog tužne sudbine svih vas koji ste čekali keca na ovom paru. Imao je mladi tim Ajaksa sve u 90. minutu, vođstvo od 3:2 i penal koji je promašio mladi Danac Viktor Jensen u 91. minutu. I kako to obično biva u fudbalu, umesto 4:2 na jednoj strani, na drugoj je odmah pao gol za 3:3 u 94. minutu i užasan pad svih vas koji ste čekali keca. Tragedija.

Pogledajte i drugu epizodu Mozzartove serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara