Teška nesreća u Futogu, biciklista poginuo na licu mesta

Stariji muškarac na biciklu preminuo je na licu mesta u nesreći koja se rano jutros dogodila u Futogu.
Teška nesreća u Futogu, biciklista poginuo na licu mesta
Foto: Pixabay

Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, do nesreće je došlo nešto pre pola sedam jutros u Ulici cara Lazara 88, kada je automobil oborio biciklistu. Ekipe Hitne pomoći mogle su samo da konstatuju smrt.

Proteklog dana dogodila su se tri udesa na ulicama Novog Sada. Nešto nakon sedam časova ujutru je došlo do sudara kamiona i automobila u Narodnog fronta, a 28-ogodišnja žena je zbrinuta na licu mesta, bez vidljivih povreda.

Oko 15 časova je došlo do lančanog udesa na putu za Rumenku, u kojem je povređen 52-ogodišnji muškarac. On je zadobio povredu glave i bez gubitka svesti je prevezen na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar. Takođe, povređena je i 54-ogodišnja putnica, koja je zadobila povredu grudnog koša i prevezena je u Urgentni centar.
 
Nešto pre 20 časova 12-ogodišnji biciklista je oboren na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Futoškog puta. Dete je zadobilo kontuziju glave i prevezeno je u Dečiju bolnicu, dodaje dr Ramović za naš portal.
  • Radovan Nesovic -Nes

    25.08.2019 18:33
    poginuo biciklista u futogu
    Vi koji Krivite biciklistu znajte da je oboren NA VOZACEVOJ levoj voznoj traci -kak i zasto razjasnjenje daju dve KAMERE koje su snimile da je Biciklista presao prvu polovinu puta-ulice i da je vozac isao svojom trakom ma kojom brzinom NEBI ga oborio (uzgred vozio je 130km /h).
  • Alo

    23.08.2019 11:17
    Na Bulevaru
    Ja licno kao biciklista na BULEVARU OSLOBODJENJA gde je JASNO oznacena biciklisticka staza
    Gde je ne moguce ne videti da je biciklisticka staza tu, a to se i zna...
    Svakako, idem ja da predjem raskrsnicu kod promenade i jedan auto zaleteo se, koci snazno da propusti pesaka kome je ZELENO, prodje taj pesak i vozac ni da pogleda, on inace ima uslovno zeleno, zalece se opet i u tom trenutku ja nailazim, proderem se, on sva sreca reagovao na vreme i zakocio I PRI TOME MI JOS NESTO DOBACIO...
    Ali aj jednom da se to desi, vec i drugi put isto na raskrsnici kod futoske, opet uslovno zeleno, vozac propusti pesake i krece mrtav 'ladan ne gledavsi na bicikliste, kao da ne postoje, i primeti on mene i tek onda zakoci.. doduse ne bi me ni udario da je prosao jer sam na vreme video budalu da nece pogledati i zakocio sam, ali sledeci put ce ako ne bude gledao kad tad udariti na biciklistu..
    stvarno ne znam sta bi bilo da nema JASNO OZNACENE biciklisticke staze.. (mislim na crvenu traku)
    pri tome ima i bahatih biciklista koji samo izlete na crveno ili ne paze vec samo idu ne gledaju.. ali vozaci su uzasni na tom uslovnom, samo gledaju sto pre da prodju a posto je biciklisticka staza tamo dalje nego pesacka, ne gledaju na bicikliste vec na pesake a onda na aute ispred...
  • Zdene

    22.08.2019 23:52
    Drustvo kad prelazite ulicu sidjite sa bicikla pa pregurajte ako nema bici staze/trake semafora za tako nesto. Pesacki prelaz je za pesake ne za biciklove i motore. Zapamtite ako je pesacki obelezen samo onom zebrom na putu nemate prednost sacekajte da vozila stanu ne srljajte

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika