Boris Isaković igra u filmu uz Emu Tompson i Emiliju Klark VIDEO

Jedan od vodećih srpskih glumac Boris Isaković jedno je od lica koja će publika biti u prilici da gleda u novom filmu Pola Figa "Last Christmas".

Kultura

Izvor: B92, 021.rs

Ponedeljak, 19.08.2019.

21:12

Boris Isaković igra u filmu uz Emu Tompson i Emiliju Klark VIDEO
Foto: Printscreen YouTube/Universal Pictures

Isaković se tako našao u društvu izuzetnih britanskih glumica Eme Tompson i Emilije Klark.

Romantična komedija "Poslednji Božić" govori o ekscentričnoj, mladoj i konstantno nesrećnoj devojci Kejt (Klark) koja u londonskoj džungli pokušava da nađe posao i sreću. Njen život menja se iz korena kada upozna Toma (Henri Golding).

Ema Tompson, koja igra ulogu Kejtine majke, ujedno je i koscenaristkinja i koproducentkinja filma. Sama ideja za film zajedničko je delo nje i njenog supruga, takođe glumca, Grega Vajza.

Reditelj Pol Fig našoj publici je poznat po urnebesnoj komediji "Deveruše" (Bridesmaids).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: