OPET MEĐU ZMAJEVIMA: Marko Dević se vratio u Voždovac
Foto: Starsport©

posle 15 godina

OPET MEĐU ZMAJEVIMA: Marko Dević se vratio u Voždovac

Fudbal -

Nekadašnji reprezentativac Ukrajine Marko Dević novi je fudbaler Voždovca, objavio je beogradski klub.

"Želim da pomognem mladim igračima da se razvijaju u pravom smeru i uvek sam dostupan za savet ili bilo šta drugo što im može pomoći u daljem razvoju, kao i da budem dobar primer, kako na terenu, tako i van njega. Želim da zajedno napravimo što veći rezultat i jedva čekam da zaigram na 'krovu'", rekao je Dević.

Upitan da uporedi Voždovac iz kojeg je otišao pre 15 godina sa onim klubom kakav je danas, 35-godišnji Dević se našalio i rekao:

"Klub sada ima fenomenalne uslove za rad, jedino je stadion na malo većoj nadmorskoj visini nego što sam ga ostavio kada sam otišao".

Dević se odmah pridružio novim saigračima na treninzima, a priliku za povratnički nastup u srpskom fudbalu imaće ovog vikenda protiv Mladosti, u subotu od 20.00 na Voždovcu.

Marko Dević je ponikao u Zvezdari, a potom je igrao za Železnik, Radnički i Voždovac, pre nego što je otišao u Ukrajinu.

On je u Ukrajini igrao za brojne klubove, medju kojima Metalist iz Harkova i Šahtjor iz Donjecka, a 2008. godine je počeo da nastupa za reprezentaciju te zemlje.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track