PARTIZAN PRODAO NAPADAČA: Ožegović potpisao za Rozenborg

M.B.

19. 08. 2019. u 12:50

Napadač Partizana Ognjen Ožegović napustio je klub iz Humske i potpisao ugovor sa Rozenborgom

ПАРТИЗАН ПРОДАО НАПАДАЧА: Ожеговић потписао за Розенборг
DOLAZAK, pa odmah zatim i odlazak. Crno-beli su u ponedeljak u prepodnevnim časovima završili kapitalno pojačanje potpisivanjem trogodišnjeg ugovora sa Bibrasom Natkom, a nedugo zatim uspeli su da se sa norveškim šampionom Rozenborgom dogovore o prodaji napadača Ognjena Ožegovića. Partizanu će za ovaj transfer na ime obeštećenja pripasti 400.000 evra.

Ožegović se tako golom protiv Rada u nedelju uveče na najlepši način oprostio od kluba čiji je dres nosio dve godine, s tim što je prethodnih godinu dana proveo u Arsenalu iz Tule kao pozajmljen igrač. Prethodno je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čukarički i Čangčung Jataij.

Interesantno je da Ožegovićev novi klub u sredu uveče očekuje prvi meč plej-ofa Lige šampiona protiv zagrebačkog Dinama na "Maksimiru".

PAVLOVIĆU 300.000 EVRA GODIŠNjE
LACIO i Partizan su se dogovorili u nedelju uveče, a dan kasnije je rešen i poslednji detalj petogodišnje saradnje rimskog kluba i 18-godišnjeg štopera Strahinje Pavlovića.

Mladi defanzivac će godišnje na "Olimpiku" zarađivati 300.000 evra, a u narednij godini, dok bude kao pozajmljeni fudbaler nosio dres Partizana, "lacijali" će Pavloviću doplaćivati razliku u odnosu na primanja koja trenutno ima u crno-belom taboru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Ljubodrag

19.08.2019. 14:57

E, moj Partizane. E, trgovci, trgovci ... :( Davao je dušu, telo i fudbalsko znanje Partizanu. Budi zdrav, uspešan i srećan, gde god da si Ožegiviću. :)

Ercov 78

19.08.2019. 19:03

Штета. Солидан играч ако се погледа понуда у нападу Партизана.

Nekrolog s'osmehom

19.08.2019. 19:17

Idi begaj, biće da je neko zaturio busolu(kompas)... E, moj Savo, diži sidro dok nije kasno!