6 trikova za savršenu fotku s letovanja

by | avgust 18, 2019

Sezona letovanja je u punom jeku i možete primetiti da je instagram preplavljen savršenim fotografijama sa plaže. Iako vam se čini da vi nemate dovoljno samopouzdanja a ni savršeno telo za poziranje u bikiniju, važno je da znate koliko ste lepi i da ni jedna fotografija to ne može da pokvari. Ako želite da podelite koliko vam je lepo, uradite to bez straha i razmišljanja o tome šta će reći drugi, a ako ipak želite besprekornu fotku u bikiniju poslušajte sledeće savete.

1. Istaknite onaj deo tela, koji vam uliva najviše samopouzdanja.

2. Izaberite adekvatnu pozu

Članak se nastavlja posle reklama

Ako ste odabrale da stojite, spojite noge i jedno koleno prebacite, preko drugog, kuk izbacite u stranu, a ruku stavite na kuk, kako bi vaše telo izgledali što izvijenije i vitkije.

Dobra opcija je i fotka na kojoj ležite, jer ćete u tom slučaju iskoristiti gravitaciju u svoju korist. Lezite na bok, stavite noge jednu preko druge, tako da koleno donje noge dotiče tlo, na taj način istaći ćete ženstvenu figuru tela.

@camilacoelho

Članak se nastavlja posle reklama

3. Najbolji selfi postići ćete iz malo višeg ugla i ako okrenete polu profil.

4. Ako se fotografišete stojeći, neka se osoba koja vas fotka, malo spusti, kako bi dodatno izdužila vašu figuru na fotografiji.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Kada je svetlo u pitanju, najbolje je da ono pada na vas pod uglom od 45 stepeni. Ako se slikate na prirodnom svetlu, nemojte se slikati tako da vam sunce udara direktno u lice, jer onda nećete moći lepo da se nasmejete na fotografiji, a i sunčevi zraci bi mogli da naprave neobične sene po telu.

6. Naravno, ako želite perfektnu fotku u bikiniju, potrebno je da tokom godine aktivno vežbate i povedete računa o ishrani, pa ćete onda savršeno izgledati, koju god pozu da zauzmete. 🙂

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: @negin_mirsalehi

Tagovi:

top