Galijani brani Vandu Naru: A kad se tako ponašaju Mendeš ili Rajola?

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.08.19. | 13:56

Popularni ćelavac kad god progovori pričuve pažnju...

Nekada jedna od najvećih faca prelaznih rokova i bivši generalni direktor Milana - Adrijano Galijani, kada god nešto kaže privuče veliku pažnju. Popularni ćelavac trenutno radi kao izvršni direktor Monce i ima za cilj da uvede taj klub u Seriju A, ali dok se to ne dogodi medije zanima Galijanijevo mišljenje o nekim aktuelnijim temama. 

Tako je u jednom intervjuu za Korijere dela Sera govorio o mnogim temama vezanim za letošnju pijacu, a pomenuo je sagu koja traje oko Maura Ikardija, pokušavši da uzme u zaštitu Vandu Naru, suprugu napadala Intera, koju svi optužuju da je kriva za ono što se događa Argentincu.
"Ona je žrtva mačizma koji vlada u fudbalu. Kada god otvori usta pokrene se lavina komentara. Opet, kada se veliki agenti poput Rajole ili Mendeša ponašaju isto tako - niko nema ništa protiv. Ikardi? Sjajn igrač. Da mogu, odmah bih ga doveo u Moncu".

Izabrane vesti

Galijani je ponovio da Berluskoni i on imaju za cilj da za 24 meseca uvedu Moncu u Seriju A, a svoju posvećenost radu u malom klubu uporedio je sa onom iz vremena kada je vodio poslove Milana...
"Radim s istim žarom kao nekada kada sam dovodio zlatne lopte na San Siro. To je klub za koji sam navijao od malena. Kada me je Berluiskoni zvao da radim za njega 1979. godine postavio sam mu samo jedan uslov: da bude slobodan vikendom kako bih mogao da dođem kući u Moncu". 

Zanimljivo je bilo čuti i šta veliki sportski direktor poput Galijanija misli o rivalitetu Bepea Marote i Fabija Paratićija:
"Oni su prijatelji, pre svega. O njihovom duelima čitao sam samo u novinama. Moji rivali? Sećam se velikog duela sa Lućanom Mođijem kada smo dovodili Nestu, jednog od najboljih defanzivaca u istoriji"

Galijani je na kraju odgovorio kog bi trenera voleo da vidi u Monci, ako bi mogao da ga priušti. Ili ako bi nekim slučajem bio besplatan:
"Maks Alegri! Dobro, mogli bi i Murinjo ili Spaleti, bilo bi u redu"

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara