Rojters: Bivši ministar odgovoran za curenje dokumenta

Sandej tajms je objavio prognoze iz poverljivog dokumenta vlade u kom se navodi sa čime će se Britanija suočiti u slučaju Bregzita bez dogovora. Neimenovani izvor kaže da je curenje dokumenta odgovoran "bivši ministar".

Neimenovani izvor iz britanske vlade je rekao da je poverljivi dokument o uticajima Bregzita bez dogovora objavio bivši ministar, kako bi uticao na predovore sa EU.

"Dokument je iz perioda kada su ministri blokirali ono što je moralo da se uradi kako bi se pripremilo za izlazak", rekao je taj izvor, prenosi Rojters.

U tom dokumentu se navodi da će se, ako London i Brisel ne budu postigli dogovor o Bregzitu, Ujedinjeno Kraljevstvo suočiti sa nestašicama hrane, goriva i lekova.

Dokument pokazuje i da 85 odsto kamiona možda neće biti spremno za francuske carinike, što će dovesti do haosa na lukama. Moguće je da će biti potrebno i do tri meseca da se saobraćaj popravi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво