TRAGEDIJA KOD ALEKSINCA: Ženu pregazio Nemac dok je prelazila auto-put

Novosti online

18. 08. 2019. u 10:18

Rumljanka N.J. (46) poginula je sinoć oko 23.30 u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Niš u blizini motela "Bosfor" na ulazu u Aleksinac.

ТРАГЕДИЈА КОД АЛЕКСИНЦА: Жену прегазио Немац док је прелазила ауто-пут

Foto: Ilustracija

Rumljanka N.J. (46) poginula je sinoć oko 23.30 u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Beograd-Niš u blizini motela "Bosfor" na ulazu u Aleksinac.

Na ženu koja je pešice prelazila autoput naletelo je vozilo "mercedes" kojim je upravljao nemački državljanin (45) i usmrtilo je na licu mesta.

Za sada se ne zna otkud pešak na autoputu. Prema nezvaničnim informacijama, ona je imala prebivalište u Aleksincu pa se ne isključuje da je kod
nekog bila u poseti i da je pokušala da se prečicom vrati kući.

Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće i obavestila Osnovno javno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

zhaki

18.08.2019. 13:11

Uopste nije novost da kod nas pesaci prlaze autoput. koliko samo ima putnikau sa strane ili prelaze autoput sa druge strane cekajuci svoj autobus za instranstvo ili udaljeno mesto,ih cele porodice ispracaju. Uglavnom te putnike pokupe privatnici,koji ne zakupljuju perone na stanicama nego se telefonom dogovore sa putnicima gde da ih cekaju. Strasno.

Nebojša

18.08.2019. 14:44

To je uoubicajeno na autoputu. U letak sam isao prema Nisu i to je neverovatno kako prelaze autoput s jedne na drugu stranu pa su onda posledice logicne. Zao mi coveka sto je slupao kola. Policija ne kaznjava bahate pesake.