Najnovije vesti
Vesti Društvo
Kompanija "Boban Petrol" časti Novosađane besplatnim ulaznicama za fudbalske utakmice

Kompanija "Boban Petrol" časti Novosađane besplatnim ulaznicama za fudbalske utakmice

Kompanija Bobar Beška doo u čijem skopu posluju najmodernije benzinske pumpe u Srbiji "Bobar Petrol" sponzori su Fudbalskog kluba Vojvodina i svoje sugrađane u Novom Sadu časte besplatnim ulaznicama za fudbalske utakmice.

Novi Sad1419 Vladimir Bobar foto Nenad Mihajlovic Foto: Nenad Mihajlović / Promo
Novi Sad1419 Vladimir Bobar foto Nenad Mihajlovic

Rukovodsvo Vojvodine odlučilo je da besplatan ulaz na "Karađorđu" bude do kraja godine. Svaki puta neko od sponzora biće domaćin utakmice, a kompaniji "Bobar Petrol" pripala je čast da budu prvi.

Foto: Nenad Mihajlović / Promo

Nakon utakmice između Vojvodine i TSC iz Bačke Topole za koju je firma "Bobar Petrol" kupila sve karte i podelila ih građanima, besplatan ulaz omogućen je i na utakmici sa Crvenom Zvezdom koja dolazi u Novi Sad u 7 kolu, 31. avgusta. Građani samo treba da sačuvaju karte sa utakmice između Vojvodine i TSC i zamene ih za nove sa Crvenom Zvezdom.

Foto: Nenad Mihajlović / Promo

 - Mi smo socijalno odgovorna kompanija koja između ostalih pomaže i sport. Vojvodina ima trenutno odlične rezultate i treba joj pomoći da to bude još bolja, a tu smo mi sponzori - rekao je Vlada Bobar jedan od rukovodioca Bobar Petrola firme koja sponzoriše FK Vojvodinu već dve godine.

Kako dodaje, konsolidacija kluba traje već dve godine i posle sređenih finasija na red su došli i odlični rezultati, što je navijačima Vojvodine naravno najvažnije. Klub je konačno finasijski stabilan, posle godina neizvesnosti.