TEŽAK SUDAR KOD TUNELA SOZINE: Poginuli vozač iz Doboja i devojčica

S. Đ./ B.Dabić

17. 08. 2019. u 14:13

Četrdesetogodišnji N.S. i šesnaestogodišnja E.J. iz Bosne i Hercegovine stradali su u udesu koji se oko 11.30 časova dogodio na magistralnom putu Podgorica - Bar

ТЕЖАК СУДАР КОД ТУНЕЛА СОЗИНЕ: Погинули возач из Добоја и девојчица

Foto Vijesti

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 11:30 časova, na magistralnom putu Podgorica - Bar, nadomak tunela Sozina poginule su dve osobe, a petoro je povređeno.

Prema saznanjima Novosti, poginuo je vozač pežoa N.S. (40) iz Doboja, i devojčica  E.J.

U čeonom udesu, na dionici magistralnog puta Bar –Podgorica, između dva tunela,  učestvovala  su dva vozila - "Pežo " bosanskih registarskih oznaka i "Nisan", italijanskih tablica.

-Oboje stradalih su se nalazili u "Pežou" kojim je upravljao N.S, a pored njih, u vozilu su bile još dve maloletne i jedna ženska osoba.

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić je potvrdio da je došlo do udesa. On je dodao da je u čeonom sudaru povređeno još pet osoba, među kojima dvoje dece.

- U čeonom udesu učestvovala su dva vozila - "pežo" bosanskih registarskih oznaka i "nisan", italijanskih tablica. Oboje stradalih su se nalazili u "pežou" kojim je upravljao N.S, a pored njih u vozilu su bile još dve maloletne i jedna ženska osoba. Povređeni su transportovani u u Klinički centar Crne Gore, kazao je tužilac Đurišić.

Povređeni su transportovani u u Klinički centar Crne Gore (KCCG), a težina povreda još nije poznata, kazao je tužilac Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Bar Radovan Đurišić . Prema njegoviom rečima, povređeni su vozač “Nisana” i njegov saputnik, italijanski državljani, koji su takođe hospitalizovani.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Ујка Вањка

17.08.2019. 14:25

Огромна је иронија да се трагични догађај одиграо испред билборда са таквом поруком...

PG-CG

17.08.2019. 15:28

Saobraćajna i opšta nekultura... Nepoštovanje saobraćajnih propisa, prije svega prekoračenje brzine, preticanje na "punoj liniji", vožnja pod dejstvom alkohola i drugih opijata... U PG-u, vjerovali ili ne, vozači vrše preticanje i na pješačkim prelazima, prolazak kroz "žuto svetlo" je uobičajen, a nerijtko se prolazi i kroz "crveno"... Neka nam je bog u pomoći, kad već kod nadležnih ne postoji volja da disciplinuje nesavjesne i bahate vozače...

Jasmin

17.08.2019. 17:26

Pezo preko pune preticao ?! Uzas . Stvarno ako je tako , ugrozio je i zivote ostalih ucesnika bespotrebno. Saucesce porodicama, brz oporavak ostalima.

Nik

17.08.2019. 21:16

@Jasmin - Duple pune linije!!!! Bas stigao brze.... Strasno koliko nekome ne vredi njegov i tudji zivot. Nemam reci. Strasno!!!

Miljan

17.08.2019. 17:28

Stvarno se strašno vozi! Ja sam na letovanju sa porodicom iz N.Sada smo. Kada hoću da vozim po propisima pogotovo noću svi mi trube i pale mi dugačka svetla...jedan autobus za prevoz putnika mi je čak blicao iako sam za 10km/s prekoračio ograničenje. Ne znam gde se toliko žuri?

Саша

17.08.2019. 22:57

@Miljan - Ноћу често "блицају" дајући знак да желе да вас претекну.Ја се склоним и пустим га чим нађем погодно мјесто.На остале безобразлуке не реагујем, ако хоће да се нервира нашкодиће само себи.

Miljan

18.08.2019. 07:35

@Miljan - To sam i ja uradio sklonio se,al da neko ide iza tebe dok vidiš dvoje dece i upali ti duga svetla,to stvarno nije uredu. A on je momak sam u kolima i žuri mu se negde.

Volvo

18.08.2019. 12:39

@Nikola - Nisu preziveli samo zato sto je veci automobil vec su sigurno vili vezani. Da su u Pezou svi bili vezani niko nebi poginuo ali be verovatno bilo povredjenih sa laksim ili tezim povredama. Ali to je Balkanska logika. "Netreba se vezivati na zadnjim sedistima." A onda se polupaju kao jaja u autu, polome vratove, deca se zakucaju u prednji deo auta i slicno tome. Nerazumem, jeli stramota vezati se na svim mestima u autu? Ili je neki drugi problem?

Jagodinac

17.08.2019. 19:49

Saucesce porodicama stradalih medjutim pezo je presao u suprotnu traku da su bili svi vezani u pezou nista osim laksis povreda ne bi bilo

Goran RS

18.08.2019. 08:17

Meni se cini da je ovdje nedostajalo malo smirenosti I iskustva. Istina, glupo I bezobrazno je preticati na duploj punoj, ali ovdje su se uprkos tome mogli mimoici, cini se da ima sasvim dovoljno mjesta. Ali panika je panika.

Goxy

19.08.2019. 01:05

Bio sam na livu mesta,udes je bio nepunih 2 minuta pre nego sto cu da prodhem tuda.Licno sam ih vadio iz auta i moram cam reci da je prizor sbio steavican ..Napred su bili vezani a pozadi devojka koja je poginula nihe.Dvoje dece su vec bili napolhu kad sam stigao pa ne znam da li su vezani bili.Ne znam sta je navelo vozaca pezoa da predhe cak u trecu traku.Saucesce porodicama