Crna Gora ulaže 100 miliona evra u skijaške centre

Vlada Crne Gore će do 2022. godine uložiti oko 100 miliona evra u izgradnju novih ski-rizorta, računajući kompletnu putnu, elektro i komunalnu infrastrukturu.

Region

Izvor: B92

Subota, 17.08.2019.

13:24

Crna Gora ulaže 100 miliona evra u skijaške centre
Foto: Epa/Alberto Valdes

To je izjavio direktor Uprave javnih radova Rešad Nuhodžić za Radio Crne Gore.

On je rekao da Uprava javnih radova trenutno ima više od 100 projekata i u okviru njih značajan broj podprojekata koji su u različitim fazama realizacije, i to većinom na severu Crne Gore, prenosi portal Investitor.

"Takav odnos predstavlja direktnu povezanost sa strateškim opredeljenjem Vlade Crne Gore da se ulaganjem u infastrukturni razvoj severnog regiona utiče na ravnomerni razvoj države i stanovnicima severa omogući veći životni standard", rekao je Nuhodžić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

1 d

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: