Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Slikovnice izdavaštva "Vulkan" sutra na poklon u "Blicu"

Slikovnice izdavaštva "Vulkan" sutra na poklon u "Blicu"

Od bajki, priča sa popularnim dečijim junacima, mozgalica, preko slikovnica sa stikerima do bojanki, "Blic" je za nedeljno izdanje 18. avgusta pripremio savršen poklon za vaše najmlađe.

Poklon slikovnice Foto: RAS Srbija
Poklon slikovnice

"Blic" vam ove nedelje u saradnji sa Vulkan izdavaštvom poklanja zanimljiva izdanja iz popularnih serijala dečije literature, a bajke su svakako sastavni deo nje.  

„Snežana i sedam patuljaka“, „Crvenkapa“, „Uspavana lepotica“, neki su od naslova koji će zabaviti vaše mališane i poslati ih u čudesni svet mašte. Zanimljivo je da uz svaku od ovih slikovnica sa čuvenim pričama dolazii CD pa bajke možete svojim mališanima i puštati pred spavanje.

Bajke su sastavni deo odrastanja. Od malena uče decu da dobro pobeđuje zlo, da treba činiti dobra dela, pa će se dobro i vratiti. Bajke , takođe, pomažu deci da razviju svoju maštu a čak je i Ajnštajn je jednom rekao: “Želite li da vam dete bude inteligentno, čitajte mu bajke, a ako želite da bude jako inteligentno, čitajte mu još bajki”.

Stoga, ne propustite svoje izdanje “Blica” u nedelju i obezbedite deci zabavu koja će ih podstaći na kreativnost i maštanje. 

Čitajte “Blic”!