REZULTATI OBDUKCIJE: Utvrđeno da li je Epstajn zaista izvršio samoubistvo

Tanjug

16. 08. 2019. u 23:23

Rezultati autopsije pokazali su da je uzrok smrti milijardera Džefrija Epstajna samoubistvo vešanjem

РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ: Утврђено да ли је Епстајн заиста извршио самоубиство

Foto: Tanjug/AP

Rezultati autopsije pokazali su da je uzrok smrti milijardera Džefrija Epstajna samoubistvo vešanjem, rekla je portparolka kancelarije šefa patologije grada Njujorka Aja Vorti-Dejvis.

Ona je dodala da će zvaničan izveštaj o Epstajnovoj smrti biti objavljen kasnije danas po lokalnom vremenu, prenosi Rojters.

Pročitajte još: KOME JE LAKNULO ZBOG SMRTI EPSTAJNA? Moćnici u paukovoj mreži oko milionera pedofila, Srbija jedno ime pamti po zlu

"Vašington post" juče je objavio da je autopsija pokazala da je Epstajnu vrat polomljen na više mesta.

Epstajn je u subotu pronađen mrtav u svojoj ćeliji u zatvoru na Menhetnu gde je čekao suđenje za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje,

U optužnici koja je teretila Epstajna navedeno je da je on namamio desetine maloletnica u svoje luksuzne kuće i plaćao im za seksualne usluge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Niko

17.08.2019. 06:33

Iz satelita se vidi da je ubijen, znao je previse o visokim funcionerima bele kuce

Sasa0574

17.08.2019. 08:10

Ja neznam šta ste očekivali. Da se pojavi ime ubice? Mogao njemu tamo i klavir da padne na glavu, rezultat bi bio isti. "Bio razočaran da nezna da svira klavir pa ga sebi bacio na glavu".

Nebojša

17.08.2019. 08:55

To se zove samoubistvo iz zasede. I tako njih 72 koji su bili vezani za slucaj pedofilije i pranja para, sa Klintonovima izvrsili samoubistvo vesanjem, pucanjem i trovanjem a mi kao treba da verujemo u ovakav nalaz. Koliko pre samo 20 dana je pokusao navodno samoubistvo kada su mislili da su ga ubili pa je spašen da bi takav osumnjiceni 15 dana nakon toga sada uspesno izvrsio samoubistvo. To je organizovan zlocin Klintonovih.