POŽAR KOD UŽICA: Gori fabrika boja i lakova, začule se dve eksplozije (FOTO)

Tanjug

16. 08. 2019. u 11:55

U Fabrici boja i lakova u vikend naselju Bela zemlja kod Užica u petak je oko 10.30 sati izbio požar, prenose beogradski mediji

ПОЖАР КОД УЖИЦА: Гори фабрика боја и лакова, зачуле се две експлозије (ФОТО)

Foto: Facebook @ Zapadne Vesti

U Fabrici boja i lakova u vikend naselju Bela zemlja kod Užica u petak je oko 10.30 sati izbio požar, prenose beogradski mediji.



Mediji prenose da su dve eksplozije prethodile izbijanju požara.


PROČITAJTE JOŠ: Požar u barskoj Marini


Vatrogasne ekipe su na terenu, a nad gradom se širi gust dim.


MUŠKARAC POVREĐEN U POŽARU U STABILNOM STANjU


Muškarac (35) koji je povređen u požaru u Fabrici boja i lakova "BIS" u vikend naselju Bela zemlja kod Užica, zbrinut je u Zdravstvenom centru Užice i u stabilnom je stanju.


Lekar Urgentnog prijema dr Biljana Tomić kaže da je pacijent kolima Hitne pomoći dovezen u tu zdravstvenu ustanovu nakon eksplozije na radnom mestu tokom pripreme razređivača.


"Pacijent je bio svestan, stabilnog opšteg stanja, sa opekotinama na glavi, leđima, rukama, nogama. Pacijent je nakon zbrinjavanja i primljene urgentne terapije, primljen na plastičnu hirurgiju u našoj ustanovi", rekla je Tomić novinarima.


Ona je dodala da je opekotinama zahvaćeno više od 20 odsto tela pacijenta, da su hteli da ga transportuju u Kliniku za opekotine u Beogradu, ali da je transport odložen za ponedeljak zbog prebukiranosti bolnice u Zvečanskoj.


Kako kaže, toj zdravstvenoj ustanovi javile su se još dve žene, ali one nisu imale opekotine već su pomoć potražile zbog preživljenog stresa.


Foto: Facebook @ Zapadne Vesti


(zapadnevesti.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije