Ponedeljak, 19.04.2004.

15:19

Branković: Manji rejting G17 menjanjem politike

Izvor: B92

Default images

Često menjanje politike koju zastupa G17 plus dovelo je do opadanja rejtinga te stranke, pokazuju istraživanja. Direktor agencije za ispitivanje javnog mnjenja "Galup", Srbobran Branković, kaže za B92 da je G17 "platila ceh" menjanjem pozicija na kojima se nalazi, ali i ulaskom u Vladu. "Ja mislim da će budući rejting G17 zavisiti prevashodno od uspeha vlade na najklizavijem terenu, a to je standard građana Srbije. Ukoliko vlada bude preduzela neke korake da se rastereti privatni biznis, da se on ohrabri i da se u izvesnoj meri poveća standard ljudi, verujem da bi njen rejting skočio. Ukoliko se to ne bude dešavalo, ukoliko se bude nastavio ovaj trend stagnacije ili čak pogoršanja standarda ljudi, onda mislim da će procenat glasova ove stranke opadati", rekao je Branković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: