TRANSFERI - petak, 16. avgust

Vreme čitanja: 14min | pet. 16.08.19. | 23:40

Iz minuta u minut pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Filipe Kutinjo ide u Bajern! Opširnije OVDE.
 Stiven Nzonzi prešao iz Rome u Galatasaraj. Opširnije OVDE.
- Bajern dovodi Mikaela Kizansa. Opširnije OVDE
- Bruno Fernandeš potpisuje duplo veći ugovor. Opširnije OVDE
- Mert Četin potpisao za Romu. Opširnije OVDE
- Raća Petrović u Segundi. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bi bilo sve za danas. Laku noć vam žreli redakcija MOZAZRT Sporta, a sa novim vestima se javljamo sutra. 

23.35 - Inter je u problemu posle Džekovog potpisivanja ugovora sa Romom. Nerazuri traže napadača, a rastu šanse da to bude Fernando Ljorente

23.27 - Bajernov direktor Hasan Salihamidžić je potvrdio i da je ugovoren transfer Miakela Kizansa iz Borusije Menhengladbah koji je danas najavljen. 

23.15 - Breša razmišlja o angažmanu iskusnog veziste Klaudija Markizija. On je slobodan posle raskida ugovora sa Zenitom, ali problem je što ima visoke finansijske zahteve. Traži platu između 2.500.000 i 3.000.000 evra godišnje, dok Breša maksimalno može da mu ponudi 1.000.000 po sezoni. 

23.06 - Renato Sančez je večeras posle meča Bajerna sa Hertom javno izrazio nezadovoljstvo statusom u minhenskom timu, ali i bojazan da ga Bavarci neće pustiti u finišu prelaznog roka da promeni klub. 

22.53 - BLIZU! Izgleda da je Nica pobedila Hofenhajm. Holandski mediji javljaju da je transfer Kaspera Dolberga iz Ajaksa u Nicu samo pitanje vremena. Ajaks će verovatno sačkeati kraj plej-ofa u Ligi šampiona i potom poslati Danca na jug Francuske. 

22.44 - Bajernov direktor Hasan Salihamidžić je potvrdio večeras na ZDF-u da je dogovorena pozajmica Kutinja i da mu je drago što je Bajern dobio takvog igrača. 

22.33 - Iako je Edin Džeko potpisao novi ugovor, Roma će pokušati da dovede još jednog napadača. Pod uslovom da se reši Patrika Šika. Ikardi i Iguain verovatno nisu više opcije, ali jesu Miši Batšuaji i Marijano Dijas

22.25 - Seltik želi da vrati nekadašnjeg golmana Frejzera Forstera iz Suatemptona. 

22.14 - ZVANIČNO: Kao što je MOZZART Sport jutros prvi najavio, mladi srpski reprezentativac Dragan Rosić je potpisao za špansku Almeriju. O detaljima transfera ste mogli da čitate OVDE

22.07 - Sasuolo želi da pozajmi mladog Rominog napadača Mirka Antonućija, ali Vučica za sada nije raspoložena za tu priču.. 

21.59 - BOMBA! Edin Džeko je produžio ugovor sa Romom! Uskoro opširnije... 

21.50 - Dižon želi Fusenija Dijabatija iz Lestera. Mladi napadač je pre godinu i po dana prešao u Lester, ali je posle godinu dana pozajmljen Sivasu. Sada se i Dižon nada pozajmici... 

21.41 - ZVANIČNO: Interov napadač Samuele Longo je prešao u Deportivo iz La Korunje. U pitanju je pozajmica koja će na kraju sezone prerasti u obavezan otkup ugovora. 

21.29 - Urugvajski levi bek Dijego Laksal nije u planovima Milana koji na njegovoj poziciji ima Ernandeza i Rodrigeza. SPAL i Parma su zainteresovani za njega, ali on želi tamo. Nada se ponudi jačeg kluba, a to bi mogla da bude Fiorentina. Viola ostaje bez Biragija i planira da krene po laksala. Milan traži oko 12.000.000 evra.  

21.17 - Odluka Filipea Kutinja da pređe u Bajern i da ne bude deo trampe za Nejmara je poremetila planove mnogim klubovima. Sada je Nejmarov transfer u Kataloniju skoro nemoguć, što znači da nema ništa od Dibalinog prelaska u PSŽ kojem se nadao Juventus. A to za sobom povlači da ni Juventus ne može nikako da dovede Ikardija

21.11 - Iako je Mančester Junajted bio spreman da plaća polovinu plate Aleksisa Sančeza ako Čileanac ode na pozajmicu u Romu, on je odbio taj scenario. 

21.00 - Italijanski mediji javljaju da Sergej Milinković Savić ostaje prva meta Intera do kraja prelaznog roka. A da je Arturo Vidal rezervna varijanta ako Lotito u finišu pijace ne spusti cenu za Srbina. 

20.52 - ZVANIČNO: Stiven Bergvajn je produžio ugovor sa PSV Ajndhovenom do 2023. godine. Sjajne vesti za navijače Filipsovaca s obzirom da je Bergvajn najbolji igrač tima i da se pominjao kao moguće pojačanje Bajerna, Sevilje i još nekih klubova. Pa čak i ljutog rivala Ajaksa. 

20.41 - Još jedan odlazak iz Šalkea je na vidiku. Posle Konopljanke i Bentaleba, klub bi mogao da napusti i mladi vezista Amin Arit za kojeg je zainteresovan Anže. 

20.33 - Srpski napadač Igor Zlatanović koji je nedavno pršao iz Radnika u Majorku bi mogao da ode na kaljenje u Segundu. Numansija je zainteresovana da ga pozajmi od Majorke. 

20.21 - BLIZU! Inter i Fiorentina su na pragu trampe za levog beka Kristijana Biragija. Uskoro opširnije... 

20.13 - Kutinjo je vest dana, evropski mediji bruje o njegovom prelasku u Bajern... A njegov odlazak u Minhen verovatno zvači i potpuni kolaps u Barsinim pokušajima da vrati Nejmara. Barselona nema više šta da ponudi za zvezdu Pari Sen Žermena. 

20.05 - Stižu potvrde sa svih strana. Posle Radio Katalunje koja je prva objavila da Kutinjo ide u Bajern, sada to potvrđuju i Đerar Romero, Sport, Mundo Deportivo, Movistar... Navodno je i Barsin funkcionier Giljermo Amor rekao pojedinim novinarima da je transfer dgovoren. 

19.57 - Inter je spreman da se odrekne Matea Politana zarad Fiorentinonog levog beka Kristijana Biragija. 

19.52 - I Kejlor Navas ostaje u Realu! Izgleda da nema ništa od velike čistke koju je planirao madridski klub. 

19.40 - Ajaksov trener Ten Hag je još jednom potvrdio da Doni van de Bek ostaje u Amsterdamu. 

19.31 - BOMBA! Filipe Kutinjo ide u Bajern! Već u nedelju će biti u Minhenu. Opširnije OVDE.

19.22 - Novi italijanski prvoligaš Leće traži zvučno pojačanje u napadu. Prva meta je Erik Šupo Motan, a danas se govori i o mogućem dolasku Emanuela Adebajora koji je slobodan igrač. 

19.13 - Monakov trener Leonardo Žardim je odbio ideju da mu dovedu Danijela Staridža. Menadžeri na sve strane nude engleskog napadača, ali za sada je jedini ozbiljan interes pokazao Trabzon. 

19.05 - Iako mu je cena čak 35.000.000 evra, Fiorentina ne odustaje od argentinskog krila Rodriga De Pola iz Udinezea. baš da vidimo kako to Viola misli da dovede ovako skupog igrača... A da ne proda Kjezu što je obećano navijačima. 

18.58 - Opet je aktuelna priča o Interu i Arturu Vidalu. On je stara Interova želja, ali i Konteov miljenik iz Juventusa. Barsi nije potreban, ali isto tako ni Interu ne pada na pamet da plati 20.000.000 evra što je cena koju du odredili Katalonci. Ako Barsa spusti zahteve, Inter će ući u pregovore. 

18.51 - Poslednje vesti iz Italije glase da Mauro Ikardi polako gubi nadu da će preći u Juventus i da sve ozbiljnije razmišlja o Napoliju i Romi. Pogotovo o Napoliju. Inter će izgleda isterati svoje da se reši Ikardija, a da on ne pređe u Juve. 

18.39 - Juventus je spremio konkretnu ponudu za Barseloninog levog beka Mirandu. Juve nudi 10.000.000 evra i bonuse za mladog defanzivca. Barsa ne bi da ga proda već da ga negde pozajmi, a najveće šanse se daju Marselju. 

18.30 - Dovođenjem mladog Merta Četina, Roma nije završila posao oko štopera. I dalje se čeka kapitalac. Razna imena su se pominjala prethodnih dana (Lovren, Rugani, Aldervajreld, Vida...), a od danas i Markos Roho iz Evertona kojeg želi i Fenerbahče. 

18.21 - Ajntraht iz Frankfurta sprema veliko pojačanje u napadu. Ostali su ovog leta bez udarnih igli Alea i Jovića, doveli samo Joveljića i to im nije dovoljno. Sportski direktor Fredi Bobić se nada pojačanju do plej-ofa za Ligu Evrope, a mediji javjaju da je u pitanju Dženk Tosun, turski napadač iz Evertona. 

18.12 - Emanuel Vinjato je 18-godišnji vezista Kjeva iz Verone o kojem se mnogo pričalo ovog leta. Kažu da Kjevo odvano nije imao takav talenat, a za mladog igrača su interesovanje pokazali čak Bajern i Milan. Ipak, poslednje informacije govore da je njegovom dovođenju najbliži Lacio i da bi visina transfera trebalo da iznosi između 5.000.000 i 10.000.000 evra. 

18.05 - Nekadašnji Zvezdin napadač Dejan Lekić uskoro menja klub. On je u prošloj sezoni igrao za španskog drugoligaša Kadiz, ali je klub sa juga Španije rešio da se rastanu ovog leta. 

17.59 - ZVANIČNO: Turski defanzivac Mert Četin je novi igrač Rome! Opširnije OVDE

17.52 - Pojačanje stiće u Bajern! U pitanju je Mikael Kizans iz Borusije Menhengladbah. Opšrinije OVDE

17.48 - Sporting Lisabon je spremio sjajnu ponudu kapitenu Brunu Fernandešu kako bi ga smirio posle propalog transfera u Premijer ligu. Portugalac će dobiti bonus od 5.000.000 evra i duplo većoi ugovor. Opširnije OVDE

17.40 - Nica želi da vrati Dalberta iz Intera. Ali samo pod uslovom da ga dobije na pozajmicu s pravom otkupa ugovora. Sa druge strane, Inter bi da ga iskoristi bolje i da ga ponudi Fiorentini uz novac u zamenu za Biragija

17.32 - Roma je pokazala interesovanje za mladog turskog napadača Guvena Jalčina iz Bešiktaša. 

17.25 - PROPALO: Više od mesec dana je Verder jurio mladog nemačkog reprezentativca Benjamina Henrihsa iz Monaka, a onda je dobio korpu. Henrihs je u telefonskom razgovoru obavestio Verderovog trenera Kofelta da nije zainteresovan za prelazak u Bremen i stavio tačku. Verder sada juri beka na drugim frontovima, a opcije su Bernardo iz Brajtona i Konti iz Milana. Međutim, male su šanse i da će Rosoneri pustiti Kontija... 

17.18 - Posle Lasea Šenea, Đenova želi još jednog danskog fudbalera. U pitanju je desni bek Peter Ankersen iz Kopenhagena koji se stidljivo pominjao i kao želja Milana. 

17.10 - Najavili smo juče da je Sasuolo blizu dovođenja Emanuela Mamane iz Zenita, a sada je poznata i cena. Neroverdi će ga dovesti na pozajmicu s opcijom otkupa za 11.000.000 evra. 

17.01 - Španska Kadena Ser javlja da je transfer Anhela Koree iz Atletika u Milan udaljen između 10.000.000 i 15.000.000 evra. To je razlika između onog što Atletiko traži, a Rosoneri nude. Milan nudi 38.000.000 evra i bonuse, Atletiko traži 55.000.000 evra. 

16.52 - Očekuje se da Šalkeov vezista Nabil Bentaleb u narednim danima realizuje pozajmicu u Verder. 

16.45 - Srpski štoper Milos Kosanović je doputovao u Ujedinjene Arapske Emirate gde će potpisati ugovor sa Al Džazirom. Standardu je pripalo 650.000 evra na ime obeštećenja. 

16.37 - Čelsijev trener Frenk Lampard je priznao da postoji mogućnost odlaska italijanskog beka Davidea Zapakoste. Za njega je najviše interesa pokazala Roma. 

16.31 - ZVANIČNO: Stiven Nzonzi je prešao u Galatasataraj. Opširnije o detaljima transfera, OVDE

16.23 - Kuva u Valensiji zbog Rodriga. Španski reprezentativac želi u Atletiko, ali Valensija ga ne pušta. Trener Marselino je danas otkrio da mu je Rodrigo jasno rekao da želi da ide. 

To je sve od Dejana Stankovića u prvoj smeni, sa vama do kraja dana Aleksandar Gligorić

16.10 - Jedna vest i iz Crvene zvezde. Tiče se El Fardua Bena, a čitajte je OVDE.

15.47 – Majnc je raskinuo saradnju sa vezistom Hoseom Rodrigezom, stigao je 2016, bio po pozajmicama u Malagi, Makabiju iz Tel Aviva i Fortuni.

15.42 Morgan Šnajderlin je želeo da ide iz Evertona, ali kako je prelazni rok u Premijer ligi završen i Karamele nemaju mogućnost da dovedu zamenu Marko Silva odbacuje tu opciju.
Prošlog četvrtka sam završio selekciju ekipe i on će biti sa nama do kraja, do januara bar, kao i svi igrači koji su danas sa nama”.

15.38 – “Pomilovao” je Zinedin Zidan Hamesa Rodrigeza, a posle povrede Edena Azara i Gereta Bejla, koji će u odsustvu Belgijanca možda i početi sutra protiv Selte.
Izgledalo je da ide, ali sada je sa nama. Stvari se u fudbalu menjaju i koristiću ga koliko i svakog drugog igrača u timu. Tu je i dobar je fudbaler. Nadam se samo da svi igrači žele da mi otežaju izbor”.

15.12 – Zinedin Zidan ne odustaje od Hamesa Rodrigeza, Ole Gunar Solskjer veruje u budućnost Aleksisa Sančeza u Mančester junajtedu.
On je veliki profesionalac. Svakog dana zaista naporno radi. Želi da bude deo ove priče. Znam da se pričalo da smo ga sklonili da trenira sa rezervama, ali naravno da nismo. On je veoma dobar igrač i deo ovog tima. Trenutno malo zaostaje za ostatkom, ali je vrlo blizu. Nemamo neki izbor napred, pa bi Aleksis mogao da odigra mnogo više no što očekujete”.

15.06 – ZVANIČNO: Dijego Farijas je produžio ugovor sa Kaljarijem do 2020. i otišao na pozajmicu u Leče, koji će morati da otkupi njegov ugovor ako izbori opstanak u Seriji A.

15.04 – Loš dan za Romine navijače. Nakon prekida pregovora sa Dejanom Lovrenom izgleda nema ništa ni od dogovora sa Danijeleom Ruganijem, koji je odbio pozajmicu pošto Vučica nije mogla da mu obeća da će ga otkupiti od Juventusa ako se ne plasira u Ligu šampiona. Piše torinski Tutosport, trebalo bi da je u pravu kad je Juve u pitanju.

15.00Ekip piše da je Adam Una vrlo blizu transfera iz Napolija u Nicu. Pozajmica sa pravom otkupa alžirskog krila za 20.000.000 evra. Ranije ovog leta pregovorao je i sa Lilom.

14.53 – Maurisio Poketino ne sme da se zakune da Kristijan Eriksen ostaje u Totenhemu.
Ne znam. Moj posao je da pomognem svim igračima. Svima. Dok možda ne odluče da je vreme da krenu drugim putem”.

14.45 – Novinar holandskog Telegrafa Mike Vervaj, znaju tamo šta pričaju, kaže da Ajaks NIJE zainteresovan za Dinamovog Danija Olma. Uostalom, trener Erik Ten Hag je upravo rekao na konferenciji za novinare da ne veruje da će do kraja prelaznog roka biti novih igrača u Amsterdamu.

14.27 – Turci su ga već preselili u Trabzon, ali Danijel Staridž je privukao i pažnju Monaka, koji – kako smo već pisali – traži zamenu za slučaj odlaska Radamela Falkaa u Galatasaraj.

14.21 – ODBIJENO: I francuski i katalonski mediji pišu da je PSŽ u sklopu posla oko Nejmara tražio od Barselone Usmana Dembelea, ali da je sam igrač odbio da bude deo te priče.

14.18 – Ne miruju sasvim ni Englezi, Serž Orije je navodno tražio dozvolu od Totenhema da ga puste u Milan. Piše Dejli Mejl.

14.16 – Tek što je stigao u Udineze Kristo Gonzalez ide. U Uesku na jednogodišnju pozajmicu. Mladi napadač (21) je stigao iz Real Madrida prošlog meseca. Prošle sezone je za Kastilju postigao 22 gola i upisao devet asistencija.

13.36 – Razočaranje za navijača Napolija, Zinedin Zidan je potvrdio da računa na Hamesa Rodrigeza.
Fit je i srećan sam što je ponovo u ekipi“.

13.20 – Pominjala se čak i Barselona, pre no što je dovela Žuniora Firpa, pisalo se o Borusiji Menhengladbah, ali kad je Auzgburg zacepio cenu od 20.000.000 evra za levog beka delovalo je da će Filip Maks ostati. Kad su doveli zamene ipak Nemci su postali voljni da ga puste, ali samo na pozajmicu, a zainteresovani su Šalke i još više Atalanta, koja ove jeseni debituje u Ligi šampiona. Ima Šalke svoje šanse, Maksov otac je igrao tamo, pa i sam Filip u U19 selekciji.

13.10 – Još se natežu Monako i Radamel Falkao. Oni mu nude novi ugovor, jer im nije dovoljan samo Visam Ben Jeder, ovog leta doveden iz Sevilje, on po svaku cenu hoće u Galatasaraj. Dobio bi Monako na ime obeštećenja skromnih 5.000.000 evra. Ipak su mu već 33 godine.

13.04 – ZVANIČNO: David Neres je produžio ugovor sa Ajaksom do 2023. godine! Otišli su De Jong i De Liht, ali sa tim parama Kopljanici čuvaju kičmu tima za godine pred nama.

13.01 – Ambiciozan i neostvariv plan francuskog drugoligaša Avra – Hatem Ben Arfa. Neće se desiti, ima interesovanja iz Španije i pre svega Italije u koju ga zovu Đenova i Sampdorija. Ali konkretnu ponudu je dostavio samo Avr.

12.50 – Ambiciozan plan Klub Briža. Jure zadnjeg veznog, pikirali su dvojicu iz Premijer. Prvi je Đaneli Imbula, koga je Stouk 2016. platio 22.000.000 evra, ali ga je posle slao po pozajmicama dok sada održava formu sa U23 ekipom i želi da ide. Drugi je Lesterov Danijel Amarti, koji se neće naigrati pored Vilfreda Ndidija.

12.41 – U Turskoj se naširoko piše o pregovorima Bešiktaša i Jevgena Konopljanke. Šalke traži 4.000.000 evra, Bešiktaš ima dogovor s igračem, ali Nemcima nudi samo 2.000.000. Nastavlja se. Ako ne uspeju s Ukrajincem okrenuće se Sauemptonovom Mohamedu Eljunusiju koga bi platili 500.000 evra, ali samo za pozajmicu.

12.27 - Nikola Maraš, Dragan Rosić, a možda i Radosav Petrović zajedno u tandemu. Opširnije OVDE.

12.13 – ZVANIČNO: Švedski napadač nigerijskog porekla Džoel Asoro (20) sledeće sezone će igrati za Groningen kao pozajmljeni igrač Svonsija. Imaju Holanđani i pravo otkupa.

12.00 – DOGOVORENO: Levi bek Aleks Moreno ide iz Rajo Valjekana u Betis za 7.000.000 evra fiksno, uz još moguć 1.000.000 u bonusima.On i Alfonso Pedraza boriće se za mesto startera posle selidbe Žuniora Firpa u Barselonu.

11.33 – PROPALO: Činilo se da je sve gotovo, ali je onda Dejan Lovren ubacio u ugovor i klauzulu o bonusu na platu u visini od 1.000.000 evra i sve je – javlja Gazeta delo Sport – propalo. Štoper Livrpula neće u Romu, koja je posle prodaja Kostasa Manola već dovela Đanluku Mančinija, a danas će i Merta Četina.

11.32 – Matijas Pogba, Polov brat, veruje da as Mančester junajted još može da pređe u Real. Ovog leta?!
Ne košta on 200.000.000 evra. Junajted će da traži mnogo, ali ne toliko“.

11.30 - Opširnije o Kompanijevom radu u Briselu, čitajte OVDE, zanimljiva je priča...

11.06 - Jedna vest za ljubitelje domaćeg fudbala, golman Mladosti i mlade reprezentacije Srbije Dragan Rosić ide u Almeriju! Opširnije OVDE.

11.03 – Vensan Kompani je ovog leta već vratio Samira Nasrija i Nasera Šadlija, sad bi i 31-godišnjeg desnog beka Antonija Vanden Borea, koji je prethodni angažman imao u Mazembeu u Kongou?! Bez kluba je još od jula 2017. godine? Išao je posle po nekim probama, ali sa stomakom nije ni ličio na profesionalnih igrača. Ali Kompani ga zna iz najboljih dana, kad su delili svlačionicu u reprezentaciji Belgije...

10.57 - Opširnije o masnom čeku koji je Hari Megvajer odbio od Mančester Sitija da bi igrao za Junajted čitajte OVDE.

10.53 – Napadač Porta Vensan Abubakar ima obećanja Serža Konseisaa da će imati minute, ali to ne sprečava druge klubove da pokušavaju. Traže ga Sporting, Bešiktaš, Sent Etjen...

10.49 – ZVANIČNO: Glazgov Rendžersi su na jednogodišnju pozajmicu iz Lestera doveli vezistu Endija Kinga (30).

10.41 – Kasper Dolberg u fokusu u finišu prelaznom roku. Posle prodaje Žoelintona Njukaslu za 40.000.000 evra trener Alfred Šreder traži novog napadača i želi Dolberga na pozajmicu.

10.37 – Jedno od najčudnijih pojačanja prošlog leta Erik Čupo Moting i sam je shvatio da nije igrač za Pari Sen Žermen. Sveci su pristali da ga pošalju na pozajmicu u Leče, ali je pred Italijanima težak zadatak da ubede Kamerunca da dođe u Seriju A.

10.36 – Zanimljiva vest iz Engleske, Hari Megvajer je ovog leta mogao da ode u Mančester Siti za nedeljnu platu 88.000 funti veću od one koje je dobio u Junajtedu. Ali mu je Old Traford bio životna želja. Uskoro opširnije...

10.35 – Još jedna vest Ekipa, Dižon je dogovorio dolazak senegalskog golmana Alfreda Gomisa iz SPAL-a.

10.30 – Kad smo već kod Rome, 22-godišnji štoper Genčlerbirligija Mert Četin stigao je na lekarske preglede uoči 3.500.000 evra vrednog transfera.

10.27 – Menadžer golmana Robina Olsena besan je na Romu zbog toga što je njegovom klijentu propao transfer u Monpelje, koji je na kraju iz Real Sosijedada uzeo Heronimaa Ruljija. “Ja s Romom nisam ni pričao. Oni su sve radili preko posrednika, koji su tražili previsoke provizije. Nažalost, tako to funkcioniše u Italiji“, rekao je Hasan Četinkaja.

10.21 – Da krenemo od Ekipove informacije da je Nica veoma blizu dogovora oko dovođenja 22-godišnje napadača Žan-Kevina Ogustana iz RB Lajpciga. Juče se pominjao i Ajaksov Kasper Dolberg, Patrik Vijera navodno insistira na Ogustanu, kome su u julu puls ispitivali i Kristal Palas i Everton. On je bio protiv, jer Lajpcig igra Ligu šampiona. Za obeštećenje bi Nica morala da izdvoji oko 20.000.00 evra.

Dobro jutro i dobro došli, poštovani posetioci portala MOZZART Sport, na još jedno celodnevno druženje sa vestima sa transfer pijaca. Sa vama u jutarnjoj smeni Dejan Stanković. Pre nego što krenemo, OVDE se podsetite šta su to klubovi juče radili. I ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara