Kolima naleteo na troje tinejdžera i pobegao

Troje tinejdžera povređeno je u saobraćajnoj nesreći kod Bogatića.
Kolima naleteo na troje tinejdžera i pobegao
Foto: 021.rs (ilustracija)
Udes se dogodio sinoć, nešto pre ponoći.
 
Prema nezvaničnim informacijama, deca, starosti od 15 do 17 godina, išla su peške svojom stranom kolovoza, kada je na njih naleteo automobil u punoj brzini. Vozač se nije zaustavio na mestu nesreće. 
 
Dvoje dece zadobilo je lakše, a jedno teže povrede i zadržano je u bolnici.
 
Policija traga za vozačem automobila.
  • plus tri osam cetiri

    16.08.2019 11:37
    Jos pre 20 godina bio sam impresioniran disciplinom malih Slovenaca koje je neko na vreme naucio kako se hoda nocu po kolovozu (kada vec nema pesacke staze): svako je imao fluo narukvicu, plus baterijsku lampu (tada nisu postojali mobilni) kojom je mahao sa strane, naravno iduci LEVOM a ne SVOJOM stranom kolovoza. U divljini poput nase, ako se sam ne cuvas, niko te nece sacuvati.
  • pink and death

    16.08.2019 10:08
    necemo zaboraviti
    pa ovaj nije ni ubio nikoga, ako je mitrovicev sin dobio 12 meseci nanagoce za ubistvo i bezanja sa mesta zlocina, ovog mogu pustiti i sa uslovnom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija