Tuča na Adi Ciganliji, dva mladića u Urgentnom

U tuči na Adi Ciganliji u četvrtak oko 23.30 h povređena su dva mladića. Jedan je sa teškom povredom glave prevezen na reanimaciju u Urgentni centar

Izvor: B92, Prva

Petak, 16.08.2019.

07:25

Tuča na Adi Ciganliji, dva mladića u Urgentnom
Ilustracija: Depositphotos/zx6r92

Drugi mladić je sa lakšom telesnom povredom, takođe, prevezen u Urgentni centar, rekla je doktorka Nada Macura za Prvu televiziju.

U četvrtak uveče su se dogodile dve saobraćajne nesreće, na Mirijevu je pao motociklista i lakše je povređen, a na Galenici je lakše povrede zadobila jedna ženska osoba.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 97 puta, od kojih 21 na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: