Search
Close this search box.

Glumici ’Igre prestola’ policija uzela bebu

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Glumici Josephine Gillan, koja je u seriji Igre prestola igrala prostitutku Merel, požalila se na društvenim mrežama jer joj je socijalna služba u Izraelu oduzela dete.

Ona je na svom Twitter nalogu objavila snimak kako joj policija odvodi osmomesečnu ćerku, a pored snimka je napisala da trenutno ne radi nigde i da su joj državni organi kidnapovali bebu i predali je drugoj porodici.

’’Ja sam Josephine Gillan. Glumila sam u seriji Igre prestola i trenutno nemam posao. Pre tri noći moja ćerka je kidnapovana i predata drugoj porodici. Nije mi dozvoljeno da je viđam. Ne znam gde je. Nisam uradila ništa loše, niti su moji prijatelji koji je čuvaju dok sam išla na lečenje. Pretili su mi zatvorom ako ne predam dete. Moja porodica i ja samo slomljeni. Prolazim kroz pakao. Pomozite mi da pronađem svoje dete. Njoj je potrebna pomoć’’, napisala je očajna majka.

Inače, bebu je čuvala njena prijateljica, jer je glumica redovno posećivala psihologa zbog postporođajne depresije. Ove terapije su joj prepisane od strane socijalne službe, kako ne bi ugrozila dete, ali sud je ipak odlučio da joj ga uzme.

Ona je inače poreklom iz Velike Britanije, a u Izraelu se preselila prošle godine, kada je i rodila devojčicu.

POSLEDNJE VESTI