Konačno nešto pametno od Rome: Zaniolu tri puta, Underu duplo veća plata

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.08.19. | 14:09

Vučica blindirala mlade nade

Roma je prethodnih meseci uglavnom vukla poteze koji su boli oči svakog istinskog navijača. Menadžment pod kontrolom američkog bitnismena Džejmsa Palote je letos bukvalno oterao Najngolana u Inter, potom oterao Frančeska Totija, Danijelea De Rosija, prodao i Manolasa... Uglavnom su pravljeni loš i neopouzdani potezi.

Međutim, od sinoć je Roma povukla i dva dobra poteza za koje joj se treba čestitati.

Izabrane vesti

Prvo je objavljeno da je novi ugovor potpisao Nikolo Zaniolo koji je oduševio u debitantskoj sezoni u dresu Vučice i ozbiljno privukao interes klubova kao što su Juventus i Totenhem. Iako je i on u nekim trenucima izražavao nezadovoljstvo, na kraju je potpisao novi ugovor. Roma ja novim petogodišnjim ugovorom i povišicom plate nagradila mladu zvezdu na kojoj gradi budućnost.

Sa 700.000 evra po sezoni, Zaniolo je imao jedan od najgorih ugovora u Romi. Tačnije, od njega je slabije plaćen bio samo treći golman Fuzato. Roma mu je sada povećala platu na 1.600.000 evra koji uz ostvarive bonuse mogu da narastu na 2.000.000 evra godišnje. I na taj način je blindirala mladu zvezdu.

A danas je stigla i druga lepa vesta za Romaniste. Ugovor do 2023. je potpisao i turski ofnazivac Džengiz Under. Krilni napadač je dobio povišicu sa 1.000.000 na 2.000.000 evra po sezoni i na taj način utišao glasine da bi mogao da napusti Rim. Za njega su se tokom prošle sezone interesovali brojni klubovi među kojima je prednjačio Bajern. Ali, Turčin je zbog povrede pao u drugi plan i ovog leta se nije mnogo dizala prašina oko njega na fudbalskoj pijaci. Ipak, Roma je rešila da i njega okuje novim ugovorom.

Konačno i neki pametan potez Rome...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara