Najnovije vesti
Zabava
SAZNAJEMO Nakon glasina o trudnoći, Ana Sević donela veliku odluku koja se tiče Danijela i sada je SVE JASNO

SAZNAJEMO Nakon glasina o trudnoći, Ana Sević donela veliku odluku koja se tiče Danijela i sada je SVE JASNO

Pevačica više neće živeti u porodičnom domu koji je gradila sa pevačem, a kako je odnedavno i zvanično razvedena, novi život počinje sa biznismenom.

Ana Sević Foto: Instagram
Ana Sević

S obzirom na to da su Ana i Danijel godinu i po dana u emotivnoj vezi i da razmišljaju o braku, rešili su da počnu zajednički život. Kako “Scena” saznaje, ona će uskoro spakovati kofere i sa ćerkom se useliti kod dečka.

- Ana i Danijel već neko vreme pričaju o tome da otpočnu zajednički život. Oni već sad na neki način žive zajedno, budući da on dosta vremena provodi kod nje u stanu, kao i ona u njegovom, ali smatraju da je sada došao trenutak da počnu da žive na istoj adresi. Danijel je Ani predložio da se sa ćerkom preseli kod njega, a ona je to oberučke prihvatila. Srećna je sa njim, misli da sada konačno ima pravog muškarca pored sebe, takođe planiraju brak i nema prepreka da do toga ne dođe. Ana na novu adresu prelazi na jesen - priča za “Scenu” bliska Anina prijateljica.

Pročitajte još

Nekadašnjoj voditeljki šoua “Neki novi klinci” je bitno to što Lorena i Danijel imaju dobar odnos, a to je još jedan razlog što je pristala na novo životno poglavlje.

- Ani je sreća njene ćerke na prvom mestu, te da nešto ne štima u odnosu na njenog partnera sigurno ne bi pristala na preseljenje. Budući da Lorena obožava Danijela, a da on prema njoj ima očinski i blagonaklon pristup, to znači da neće biti problema ni kada počnu svi zajedno da žive. Ana je već o tome pričala sa Lorenom, a devojčica se raduje selidbi. Nakon što počnu da žive zajedno, Danijel će i veriti Anu, a to bi trebalo da se dogodi do kraja godine - otkriva naša sagovornica i dodaje da joj nije poznato šta će Sevićeva uraditi sa stanom u Skojevskom naselju, koji je, kako se piše, bivši suprug Darko Lazić nakon razvoda ostavio.

Ana Sević
Foto: Instagram
Ana Sević

Povodom ovih saznanja kontaktirali smo s pevačicom Anom Sević, koja ovih dana uživa sa dečkom Danijelom i ćerkom Lorenom u Budvi.

- Uživam u Crnoj Gori, a na to nemam komentar - poručila nam je kratko Sevićeva kroz osmeh.

Inače, Ana već nedeljama uživa na Crnogorskom primorju sa dečkom i ćerkom, a njene objave na društvenoj mreži Instagram privlače veliku pažnju. Anine fotografije u bikiniju oduševile su njene muške, ali ženske pratioce, pa joj dele komplimente u komentarima u velikom broju. Dok se Ana za Instagram fotografiše u seksi pozama, domaći mediji spekulišu da je trudna sa novim izabranikom. Međutim, atraktivna pevačica mudro ćuti na ove glasine.