HTELE DA PLATE MOSTARINU KOVANICAMA, BLAGAJNIK IM PRETIO POLICIJOM: Bacio im novac nazad u kola i napravio scenu!
Ilustracija, Foto: Facebook/Saluto-Team

morale su da plate novčanicama

HTELE DA PLATE MOSTARINU KOVANICAMA, BLAGAJNIK IM PRETIO POLICIJOM: Bacio im novac nazad u kola i napravio scenu!

Hrvatska -

Dve žene koje su proteklog vikenda pokušale da plate mostarinu kovanicama na Krčkom mostu doživele su neprijatnost kad je blagajnik grubo odbio njihov novac.

Blagajnik je bacio kovanice kroz prozor ženi u krilo i pretio policijom. Jedna od tih žena navodi kako je u automobilu ispred nje bila prijateljica koja je mostarinu pokušala da plati kovanicama.

"Počela je da broji kovanice, ali je on to odbio i tražio da mu ih stavlja pravo u ruke", rekla je.

Dodala je da su se kovanice verovatno rasipale, pa ih je blagajnik sve ubacio u vozilo kroz prozor uz napomenu da će zvati policiju. Žena je na kraju platila mostarinu novčanicom.

Potom je njena prijateljica pokušala da preda 30 kuna (oko 4 evra) u najlonskoj kesici na šta je blagajnik odgovorio da je alergičan na najlon. Insistirao je na predaji u ruke, a se scenario ponovio - bacio joj je novčanice i pretio policijom rekavši da želi da ga prevari.

"Novčanice su se rasule po automobilu", rekla je druga žena koja je, takođe, da bi izbegla scenu platila mostarinu novčanicama.

Iz Hrvatske autoceste su saopštili da je proverena pritužba na spornu situaciju i da je zaključeno da je korisnici prilikom pružanja kese blagajniku ispao novac, te da je on konstatovao manjak i da je tažio da plati pun iznos i izdao račun.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Facebook/Saluto-Team (Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track